Spilforslag: Fire spil lørdagsspil fra eksperten

Det er småt med fodbolden på de europæiske breddegrader, men det lader til, at de i den engelske National League får lov at afvikle lørdagens runde, hvorfor vi går på jagt her efter fire lørdags-spil

Foto: Marc Earthy/AP
Foto: Marc Earthy/AP

Maidenhead – Stockport

Hjemmeholdet ligger nummer 22 og kæmper mod nedrykning. Stockport ligger nummer otte og kæmper for at slippe med i play off. Stockports seneste 10 kampe mod hold fra den nedre halvdel af tabellen bød sammenlagt på 21 mål. Ingen af deres seneste syv kampe i det hele taget havde mere end to mål. I Maidenheads seneste 10 hjemmekampe mod hold fra den øvre halvdel af tabellen præsterede de blot seks scoringer. Jeg går efter en målfattig kamp.

Sutton – Hartlepool

Hartlepool er ikke nemme at holde fra netmaskerne. De har været på tavlen i deres seneste 20 udekampe i træk. Når man så stadig ”kun” ligger nummer 11, kan man nok godt regne ud, at det samtidig kniber med at holde rent bur. 13 af deres seneste 14 udekampe havde begge hold på tavlen. Det samme havde seks af Suttons seneste otte hjemmekampe og de seneste fem møder mellem disse to klubber. Lad os jagte dét udfald igen.

Woking – Dagenham

Deres seneste fire møder sluttede med maksimalt to mål. Fem af Wokings seneste seks kampe sluttede med højst to mål. Otte af deres seneste 12 hjemmekampe havde højst to mål. Det samme havde 13 af gæsternes seneste 17 udekampe. Sidstnævntes 18 udekampe i denne sæson snitter 1.55 mål. Jeg går efter en målfattig kamp.

Halifax – Ebbsfleet

Ebbsfleet var senest på besøg i Halifax i marts sidste år, hvor opgøret sluttede 0-0. Der er indikationer på, at det ikke nødvendigvis bliver meget mere målrigt i denne omgang. Halifax har kun scoret ét mål i deres seneste fire kampe. Tre af disse sluttede med ét, mens de seneste tabte 0-2 i eget hus til Woking.

Fire af Ebbsfleets seneste seks kampe havde højst to mål. Tre af disse havde højst ét mål. De forsøger at kæmpe sig over nedrykningsstregen, mens Halifax jagter play off om oprykning, og for begge parter kan nederlag være dyrt.

Hjemmeholdets seneste 10 kampe i eget hus mod hold, der ligger blandt de nederste seks i tabellen bød sammenlagt på 16 mål. Otte af de seneste ni af disse havde maksimalt to mål. Nedenstående satsning giver odds 2.60 ved 0-1 mål og indskuddet retur ved to mål.

Spilforslag:

National League 16.00

Woking – Dagenham under 2 mål odds 2.40 888Sport

Sutton – Hartlepool begge hold scorer odds 1.90 bet365

Maidenhead – Stockport under 2 mål odds 2.90 Unibet

National League 18.20

Halifax – Ebbsfleet under 2 mål odds 2.60 Unibet