Spilforslag: Uafgjort passer begge parter

Der er mange ting, som allerede er afgjort efter de fire første runder i Champions League og endnu flere kan blive sat på plads tirsdag aften, hvor vi åbner rundturen i Torino

Diego Simeone og Atlético Madrid skal på en svær opgave på udebane mod Juventus. Foto: Marco Bertorello / Ritzau Scanpix.
Diego Simeone og Atlético Madrid skal på en svær opgave på udebane mod Juventus. Foto: Marco Bertorello / Ritzau Scanpix.
Følg Sport

Atletico Madrid og Juventus delte i porten i deres første opgør i dette gruppespil, og jeg synes, det er værd at tage chancen på, at det gentager sig. Juventus er allerede videre fra gruppespillet, og de vil også være sikre på førstepladsen, hvis de bare høster det ene point.

Det er kun Atletico Madrid, som kan vippe Juventus væk fra førstepladsen og det vil kræve en sejr, eller en uafgjort på 3-3 eller højere, hvorved de bliver bedre indbyrdes. Spiller de 2-2 står de lige i det indbyrdes regnskab, og så kan der stadig ske ting og sager i sidste runde.

Så Juventus har sådan set ingen interesse i at kampen åbner sig, og Atletico har næppe heller den helt store interesse i at risikere et nederlag, for har gruppens anden kamp fundet en vinder, vil Atleticos andenplads være i fare inden sidste spillerunde. Hvis de altså samtidig taber her.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kan Gonzalo Higuain og Paulo Dybala finde frem til netmaskerne mod Atlético Madrid? Foto: Miguel Medina / Ritzau Scanpix.
Kan Gonzalo Higuain og Paulo Dybala finde frem til netmaskerne mod Atlético Madrid? Foto: Miguel Medina / Ritzau Scanpix.

Så for at sammenfatte: når hjemmeholdet snildt kan leve med uafgjort og samme scenarie uden tvivl er bedre end ingenting for gæsterne, finder jeg så højt et odds værd at satse på.

Spilforslag:

Tirsdag 21.00

Juventus – Atletico Madrid

Uafgjort odds 3.20 bet365

Tottenham – Olympiakos

Tottenham kan sikre videre adgang til næste runde ved at besejre Olympiakos, hvilket et eller andet sted er absurd, når man tænker på, at de har formået at tabe en hjemmekamp med 7-2. Men det er en anden snak, og jeg antager, ligesom bookmakerne, at Spurs vinder kampen og tager de nødvendige tre point.

Jeg holder mig derfor fra et-tallet og kigger i stedet på antallet af hjørnespark, hvor jeg synes, at bookmakerne er anderledes gavmilde. Olympiakos kom frem til ét hjørnespark i deres udekamp mod Røde Stjerne. De kom frem til ét hjørnespark i deres udekamp mod Bayern München.

De kom desuden frem til to hjørnespark i hjemmekampen mod Tottenham og giver odds 2.38 hos Unibet på også at lande på højst to hjørnespark i udekampen. Dén er købt herfra.

Artiklen fortsætter under billedet...

Galatasaray tager tirsdag aften imod Club Brügge. Foto: Ozan Kose / Ritzau Scanpix.
Galatasaray tager tirsdag aften imod Club Brügge. Foto: Ozan Kose / Ritzau Scanpix.

Spilforslag:

Champions League tirsdag 21.00

Olympiakos under 2.5 hjørnespark odds 2.38 Unibet

Galatasaray – Club Brugge

Dagens program i Champions League starter nogle minutter i syv, og jeg forestiller mig, at både Galatasaray og Club Brugge går lettere forsigtigt til værks i deres duel i Istanbul. I hvert fald til at starte med. Tyrkerne tabte deres første to hjemmekampe med 1-0, og har faktisk stadig til gode at score deres første mål.

Tre af deres fire gruppekampe stod 0-0 efter de første 45 minutter, og den omvendte kamp i Brugge sluttede også 0-0. To af Club Brugges kampe stod 0-0 ved pausen, mens de var bagud 1-0 ved pausen, da de tabte 5-0 mod PSG. Brugge er gået fra banen i tre af kampene uden selv at score.

Galatasaray er ramt af en markant skadesbølge ikke mindst til flere offensive kræfter og tabte i weekenden hjemmekampen mod Istanbul med 1-0 efter 0-0 ved pausen. Otte af Brugges seneste 10 kampe i Champions League havde højst ét mål.

Jeg har derfor valgt at jagte det spil, der hedder asian 1. halvleg under 1 mål, hvor der hos Unibet gives odds 2.05 ved nul scoringer i de første 45 minutter og indskuddet retur, hvis der skulle falde ét mål.

Spilforslag:

Champions League 18.55

(asian 1. halvleg) under 1 mål odds 2.05 Unibet

Mystisk melding fra Zlatan: Er det hans nye klub?

EM i fare: Dansk modstander risikerer udelukkelse

Skandalespiller fyret i dansk klub

Stort EM-tjek: Skræmmende modstander venter på Danmark

Underskrift sikrer FCM-træner voldsomt lønhop

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+