Spiltips: Lecce lurer på Parma

Der mangler af blive afviklet en enkelt kamp i Serie A for at fuldføre første halvdel af sæsonen, og det er en duel mellem to klubber, som begge fik en skidt start på året

Parma er favoritter til aftenens kamp. Foto: Ciro De Luca/Ritzau Scanpix
Parma er favoritter til aftenens kamp. Foto: Ciro De Luca/Ritzau Scanpix

Parma går ind til kampen som favorit. Hjemmebanefordel, 10 point bedre og derfor også en klart bedre placering i ligaen, men jeg lurer stadig på, om ikke gæsterne måske kan stjæle et værdifuldt point med hjem.

Det er nemlig ikke nødvendigvis en ulempe for Lecce at være på udebane. De er nemlig ligaens eneste mandskab, som har knoklet sig igennem sæsonens første ni hjemmekampe uden én eneste sejr. Alle sæsonens tre sejre er høstet på udebane, og med ”3-2-4” på fremmed grund har de altså taget point i flere udekampe, end de har tabt.

De tabte deres seneste udekampe til Brescia, deres medoprykkere fra Serie B, men ellers faldt nederlagene mod Inter, Lazio og Atalanta. Nummer to, tre og fire i tabellen. Der er mange hold, som kommer til skade på udebane mod disse mandskaber.

Parmas Dejan Kulusevski i kamp med Napolis Fabian Ruiz. Foto: Ciro De Luca/Ritzau Scanpix
Parmas Dejan Kulusevski i kamp med Napolis Fabian Ruiz. Foto: Ciro De Luca/Ritzau Scanpix

De har vundet hos Torino og Fiorentina og høstede point hos AC Milan og Sampdoria. Så er det ikke totalt utopisk at hente point hos Parma, som har tabt point i flere hjemmekampe, end de har vundet. ”4-1-4” hedder deres historik.

Når jeg ydermere skeler til gæsterne her, skyldes det, at Parma skulle være uden Andreas Cornelius og Gervinho. Deres fem og fire scoringer i denne sæson er måske ikke frygtindgydende, men der er stadig kun én eneste anden spiller i hele truppen, som har præsteret mere end ét mål.

Mindst én af dem var på banen i de syv ligasejre, Parma har taget i denne sæson og én af dem var på tavlen i fem af de syv vundne kampe. Det kan dårligt være en fordel at mangle begge to på én gang.

En X2 kan spilles til odds 2.07 hos bet365, mens en ”draw-no-bet” kan spilles til 3.25 hos bet365, men det rene 2-tal kan spilles til odds 4.25 hos Bethard, hvis man skulle være så fræk. Jeg har valgt nedenstående, som giver odds 1.90 ved uafgjort eller udesejr, men hjemmesejr på ét overskydende mål giver halvdelen af indskuddet retur.

Spilforslag:

Serie A mandag 20.45

Parma – Lecce (asian handicap +0.75) 2 odds 1.90 bet365

Sisto i kæmpe video-brøler: Afslører transfer-snak
Juventus snupper førstepladsen
Guardiolas geniale Messi-svar

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.