Spiltips: Sevilla hader Madrid

I den spanske La Liga vender de efter den absurde Super Cup-weekend tilbage til ligafodbolden, og Real Madrid byder på hjemmekamp i eftermiddag, men vi skal først en tur til The Championship

Sergio Ramos og co. bør slå Sevilla i lørdagens kamp. Foto: Fayez Nureldine/AFP/Ritzau Scanpix
Sergio Ramos og co. bør slå Sevilla i lørdagens kamp. Foto: Fayez Nureldine/AFP/Ritzau Scanpix

Bristol City – Barnsley

Hvis du hører til dem, der foretrækker et seriøst langskud, skal du gå på jagt i Bristol i eftermiddag.

City tager imod Barnsley, og de har en nærmest ufattelig tradition for målrige opgør mod hinanden, så jagter du potten med guld, skal du spille ciffertips 2-2.

Ikke færre end fem af deres seneste syv møder, heraf de seneste to, sluttede nemlig 2-2! Ingen af deres seneste otte møder bød på færre end fire mål, og 13 af deres seneste 15 opgør havde mindst tre mål.

Fire af Citys seneste seks hjemmekampe havde mindst tre mål, Barnsley kommer fra tre kampe i træk med mindst tre mål. Der synes at være en vis chance for endnu en målfest imellem dem.

Spilforslag:

The Championship lørdag 16.00

Over 3 mål odds 2.12 888Sport

Real Madrid – Sevilla

Det er et topopgør, når man kigger på tabellen, da kun fem point adskiller dem, og trods deres placering som delt nummer et, har man ikke kunnet stole 100 procent på Real Madrid i denne sæson.

Ikke engang på hjemmebane. Men jeg tager chancen alligevel på dem i eftermiddag.

Der er nemlig få steder, det skulle da lige være på Camp Nou, hvor Sevilla har så ringe en historik, som de har på Bernabeu. Ikke færre end 10 gange i træk har de tabt her i en ligakamp, og så begynder det altså at ligne noget mentalt, gør det ikke?

De tabte deres seneste 10 udekampe mod Real Madrid og Barcelona, og i syv af deres otte udekampe mod disse to giganter var de allerede bagud ved pausen. Real scorede mindst to mål i deres seneste 10 hjemmekampe mod Sevilla.

Spilforslag:

La Liga lørdag 16.00

(asian handicap -1) odds 2.06 bet365

Feyenoord – Heerenveen

Vi lukker dagen i Holland med endnu en satsning på, at to underholdende mandskaber kan videreføre en underholdende tradition.

Ni af de seneste 10 opgør havde begge hold på tavlen, og der er indikationer på, at det kan ske igen.

Heerenveen har spillet udekampe i denne sæson mod Ajax, PSV og AZ, ligaens nummer et, to og tre, og disse opgør sluttede 4-1, 2-4 og 2-1, mens syv af Feyenoords ni hjemmekampe havde begge hold på tavlen.

Spilforslag:

Æresdivisionen lørdag 19.45

Begge hold scorer odds 1.61 bet365

Dominik Kaiser blev efter en slingrende start en af Brøndbys absolut bedste spillere. Nu er han solgt. Foto: Jens Dresling Brøndby Brøndby sælger Dominik Kaiser

OB OB henter endnu en profil

Åge Hareide glæder sig over, at Simon Kjær allerede har spillet sin første kamp for AC Milan. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Lyndebut beroliger Åge Hareide

Stadionerne på Cypern er tomme i denne weekend efter en bilbombe mod en dommer. Foto: Yiannis Kourtoglou/Reuters/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Alle kampe aflyst efter bombe-attentat mod dommer  

4 kommentarer
Vis kommentarer