Stams stormtropper jagter AZ

Den gamle hollandske forsvarskæmpe Jaap Stam sidder på trænerbænken hos Feyenoord, og torsdagens udspil fra betting-depardementet zoomer ind på Rotterdam-klubbens hjemmekamp mod AZ

Edgar Ie og holdkammerater øjner alle tre point, når Feyenoord senere på dagen tager imod AZ Alkmaar. Foto: Lee Smith
Edgar Ie og holdkammerater øjner alle tre point, når Feyenoord senere på dagen tager imod AZ Alkmaar. Foto: Lee Smith
Følg Sport

Kaster man et blik på tabellen i Holland, ser man, at AZ befinder sig tre point foran Feyenoord efter de første seks kampe, og måske derfor er der mere end to gange penge på hjemmesejren. Det synes jeg virker lettere gavmildt.

Ni af AZs 13 point er hentet i kampe mod tre hold, der ligger blandt de nederste fire i tabellen. Tæller vi sidste sæson med, har de to udesejre i ni ligakampe. De har desuden haft det vanskeligt på udebane mod 'de tre store' i hollandsk fodbold de senere sæsoner.

Tjek resultaterne af deres seneste 11 udekampe mod 'de tre store', startende med den seneste: 3-1 mod PSV, 5-0 mod Ajax, 3-0 mod Ajax, 2-1 mod Feyenoord, 3-2 mod PSV, 4-1 mod Ajax, 5-2 mod Feyenoord, 1-0 mod PSV, 4-1 mod Ajax, 3-0 mod PSV og 3-1 mod Feyenoord. Alle 11 nederlag.

Feyenoord har lidt skuffende kun hentet fem point i deres første tre hjemmekampe i ligaen, men de har også været beskæftiget med at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League, hvilket i øvrigt lykkedes takket være to ekstremt sikre hjemmesejre på 3-0 og 4-0.

Hvis nu Feyenoord manglede en del spillere, kunne jeg se belægget for, at de skal give mere end to gange pengene, men de lader til kun at måtte undvære Sven van Beek. AZ skulle i øvrigt have en fuld pallette af spillere at kunne vælge fra.

Jeg tager chancen på Feyenoord og smider en målspil oven i hatten. AZ har ikke vundet i Rotterdam siden 2011. Lad endelig ikke serien stoppe torsdag aften!

Æresdivisionen torsdag 20.00

Feyenoord – AZ

Spilforslag:

Hjemmesejr odds 2.18 Unibet

Begge hold scorer odds 1.50 bet365

16-årig skriver historie i Liverpool

Fiasko! Danske stjerner falder sammen i Korea

Superligaen Indefra: Klar med kæmpe pengesæk til stjernen  

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+