Tak, Bendtner! Sad på lokum og vandt 100.000 ved en fejl

Ved en fejl kom han til at spille 100 kroner til odds 500 to gange før Danmarks sejr i Irland, og så blev gevinsten ekstra stor

Danmark skal til VM. Allan Olsen analyserer Danmark-Irland osndag fra Irland

Lørdag blev det 0-0 mellem Danmark og Irland, søndag endte både Kroatien-Grækenland og Schweiz-Nordirland 0-0, mens mandagens kamp mellem Italien og Sverige også endte 0-0, så der var intet der tydede på en målrig affære, da Danmark tirsdag var på besøg i Irland til den sidste VM-playoff-kamp.

Men en dansker i 40'erne bosiddende i Fakse Ladeplads havde luret, at Danmark ville vinde 5-1, og så vandt han oven i købet ekstra mange penge hos Oddset ved en fejl.

- Jeg havde lige lagt den mindste i seng, og så gik jeg på lokum. Jeg sad og søgte lidt på tidligere landskampe, mens jeg ventede på at skulle ind foran tv’et. Her læste jeg, at Danmark engang havde vundet 5-1, og så tænkte jeg, at det ville jeg da prøve at spille 100 kroner på, siger den anonyme spiller i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Nicklas Bendtners 5-1-scoring var lige, hvad en dygtig og heldig odds-spiller skulle bruge. Foto: Lars Poulsen
Nicklas Bendtners 5-1-scoring var lige, hvad en dygtig og heldig odds-spiller skulle bruge. Foto: Lars Poulsen
 

Ved en fejl gik væddemålet igennem to gange, og dermed havde han spillet 200 kroner på 5-1-sejren i stedet for de planlagte 100 kroner.

- Jeg tænkte da: For helvede, hvor irriterende! For jeg var da sikker på, at nu tabte jeg de penge, lyder det.

Dansk jubel i Dublin. Foto: Lars Poulsen
Dansk jubel i Dublin. Foto: Lars Poulsen

Danmark kom som bekendt hurtigt bagud, og der var ikke meget at juble over for Fakse-spilleren.

- Men da vi kommer på 2-1, siger jeg til min kone, at nu må hun lige heppe lidt ekstra med mig, for jeg står altså til at vinde 50.000 kroner, hvis alt flasker sig, fortæller han og afslører, at han på det tidspunkt ikke havde fortalt, at han ved en fejl havde spillet kuponen to gange.

Husstandens børn vågnede ved 4-1-målet, og så var spændingen ulidelig, da Nicklas Bendtner skulle sparke straffe i overtiden.

- Jeg var vanvittig nervøs, for hvad nu hvis han brændte? Føj mand. Så var jeg taget i lufthavnen og tævet ham. Jeg er altså normalt kæmpe fan af Bendtner, men efter i går, elsker jeg ham 100.000 gange mere, lyder det med et grin fra spilleren, der på slutfløjtet kunne overraske familien yderligere.

- Ved I, hvad der er ekstra fedt? Jeg har spillet den to gange. Og så jublede vi endnu mere, fortæller han.

Den dygtige og heldige Oddset-spiller har lovet familien en god jul i år og håber, at han kan komme med gutterne til Rusland for at heppe på Danmark.

Afslører særlig årsag: Derfor betød straffespark så meget for Bendtner

Hareide gik amok midt i jublen: 'Du er en skamplet!'

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+