DM kan blive afgjort i en ren gyser

DM for Tratrænere: Henrik Lønborg vandt ikke eneste løb, men fører nu alligevel konkurrencen inden lørdagens sidste fire løb i Odense

Henrik Lønborg fører DM for Travtrænere inden sidste løbsdag i Odense. (Foto: Lasse Jespersen)
Henrik Lønborg fører DM for Travtrænere inden sidste løbsdag i Odense. (Foto: Lasse Jespersen)

Selv om Henrik Lønborg ikke lavede nogen fejl overhovedet på andendagen af DM for Travtrænere Langfredag på sin hjemmebane i Aarhus og fik point i samtlige køreture og nu fører inden morgendagens finale, var han alligevel ikke helt tilfreds.

- Jeg kunne ikke få mere ud af de heste, jeg kørte. Jeg kunne ikke komme til spids og fik i stedet flere tunge løb med dem, som jeg nok skulle have vundet med. Selvfølgelig havde jeg sat næsen op efter at vinde med favoritten Indesign, men mere end andenpladsen kunne det ikke bliver til, sagde Henrik Lønborg efter at have hentet yderligere to andenpladser, en tredje- og en fjerdeplads i DM-løbene.Inden DM gik i gang vandt Lønborg dog et såkaldt rammeløb med egentrænede Touch Of Babe. Dagsbedst af samtlige kuske blev Aalborgs Jeppe Juel, som vandt to afdelinger og blandt andet var medvirkende årsag til, at ingen løste den rigtige V5-kombination.Fire afdelinger tilbage
De 12 DM-deltagere har nu fire afdelinger tilbage at afgøre DM i, og nøgternt vurderet mener mesterskabets førende, at nummer to på listen, Bent Svendsen fra, har de bedste kort på hånden.

- Umiddelbart vurderet har Bent Svendsen nok et par bedre chancer end jeg, men så må jeg jo bare køre bedre end ham. Men jeg synes heller ikke, at man skal glemme Knud Mønster på tredjepladsen. To af mine køreture i morgen har meget dårlige startspor, men måske er de til start i lempeligere konkurrence end normalt, så måske kan de hjælpe mig til lidt point alligevel, sagde Henrik Lønborg.De resterende fire afdelinger af DM afvikles lørdag aften på travbanen i Odense. Her venter der ud over en spændende DM-afgørelse også et V65-spil med forlods en halv million Jackpotkroner.- Jeg vil da håbe, at vi kan bevare spændingen yderligere og må vente til den allersidste afdeling, før vi har fundet årets DM-vinder. Det kunne være sjovt, siger Henrik Lønborg.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

Stillingen inden finaleaftenen af DM for Travtrænere
35 - Henrik Lønborg
34 - Bent Svendsen
28 - Knud Mønster
21 - Jeppe Juel
18 - Birger Jørgensen
18 - Steen Juul
18 - Ken Ecce
17 - Christian Lindhardt
14 - Kent Friborg
13 - Morten Friis
12 - René Kjær
08 - René Jonassen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere