Konkurrerer både i Aalborg og Stockholm

V5 Nordic: Flemming Jensen starter selv Mathilde Trøjborg på Solvalla og overlader sine heste i Aalborg til gæstekuske

Mathilde Trøjborg starter på Solvalla-banen, hvor hesten tidligere har vundet store sejre. (Foto: Lasse Jespersen)
Mathilde Trøjborg starter på Solvalla-banen, hvor hesten tidligere har vundet store sejre. (Foto: Lasse Jespersen)

Der bliver travlt hos Team Flemming Jensen onsdag. Stalden starter heste både på hjemmebanen i Aaalborg og på Solvalla-banen i Stockholm.

Hun har ikke det lille ekstra, der skal til i disse løb mere

Flemming Jensen tager selv turen til den svenske hovedstad for at køre Mathilde Trøjborg i et aftenløb for den bedste klasse.

- Mathilde Trøjborg går jo altid gode løb, uden at komme helt til tops. Jeg tror ikke på vinderchance her, det er vel mest realistisk at tro på vi bliver tredje eller fjerde, afhængig af hvilket løb vi får. Hun har ikke det lille ekstra, der skal til i disse løb mere. Vi får nok ikke blomster i dag, siger kusken til Ekstra Bladet.

Tre heste starter i Aalborg
I Aalborg lader han onsdag eftermiddag den danske verdensmester Birger Jørgensen køre to af sine heste.

- Dakadak (8 i V5-2) har kun gået to rutineløb og behøver nok et løb i kroppen, så vi er tilfredse, hvis den er blandt de fem første her.Jeg vil blive forbavset, hvis den vinder dette løb.

- Hesten var meget lovende, da den var hos Timo Nurmos på Solvalla, og det er ikke nogen dårlig hest, som er på vej tilbage efter en gaffelbåndsskad.

- No Deal (4 i V5-4) træner udmærket, men banen bliver ikke til dens fordel. Det er ikke helt samme hest som sidste år, hvor den kunne afgøre det selv. Der er vi ikke endnu, men på klasse tror jeg, den er mellem de tre første. Den kommer ud med sko, og det er helle ikke til dens fordel, siger Flemming Jensen.

DM I V5 - VIND 10.000 KRONER - TILMELD DIG HER

Bent Svendsen er sidste kusk for den travle stald.

- Our Dream (8 i V5-4) kan, hvis den løber op til sit bedste, være mellem de tre første her, men det er nok mest realistisk at håbe på den kommer i pengene. Derudover er den på forkert distance. Hesten har ikke helt været til sin fordel de seneste starter, da den ikke tager føde til sig, som den skal. Det bevirker at vi ikke kan træne for fuldt med hende, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere