Tv: O'Grady tættere på sæsonmålet

V65 Halmstad: Stjernespiren tog første sejr for Flemming Jensen

 

Flemming Jensens stjernespirer O'Grady travede sig nogle skridt tættere på Elitloppet, da den mandag aften vandt et sprinterløb på travbanen i Halmstad.

Det var en målbevidst kusk, der straks fra start satsede på at holde fronten fra spor et, o den kamp varede da også kun kort tiden, inden O'Grady planmæssigt sad i spidsen af løbet.

- Jeg skulle aldrig rigtig køre med ham for at holde spoids, sagde Flemming Jensen efter løbet.

Derefter blev tempoet dæmpet.

DM I V5 - VIND 10.000 KRONER - TILMELD DIG HER

Steen Juul gav sæsondebut til Neo Holmsminde, og det så et øjeblik ud til at blive perfekt, for parret var placeret som anden hest i andet spor, men da den foranliggende hest krøb et spor ned, fik det danske par den svære posistion udvendigt på førerhesten.

Det satte sine spor og opløbet fik flere heste forbi Neo Holmsminde, der endte på femtepladsen i løbet.

I front lykkedes det let for O'Grady at komme op i fart efter en dæmpet første kilometer. Italienske Lester tog andenpladsen, mens Flemming Jensens anden deltager, Montgomery Hill tog tredjepladsen i løbet.

- O'Grady kom selv til at bestemme tempoet, og det blev vel lidt for langsom på den første kolometer, men det gik rigtig hurtig til slut. Jeg havde vattet i ørene i behold, sagde Flemming Jensen efter sejren.

Den danske tophest gik med sko i løbet, og derfor kan man forvente højere fart i fremtiden.

- Han skal gå med sko et par gange mere, inden vi tager dem af ham. Jeg ved, at der er mange, der taler om Elitloppet, men jeg synes nu, at hesten skal vise det først.

- Det her er en hest, der har en fatastisk teknik, og han er fuld på højde med de andre stjerner, som jeg har haft. Jeg regner med, at vi starter ham næste gang i hurtigløbet på hjemmebanen i Aalborg om to uger, siger Flemming Jensen.

Han vandt i øvrigt begge Dagens Dobbel-løb på Halmstad, for i næste løb satte han sig bag sejrende Radetsky Lobell.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere