Let spil til Classic Grand Cru

V65 Charlottenlund: Steen Juuls verdenstjerne sæsondebuterede med sejr

Classic Grand Cru og Steen Juul var som ventet først på målstregen i Torvald Palemas Ærespræmie. (Foto: Lasse Jespersen)
Classic Grand Cru og Steen Juul var som ventet først på målstregen i Torvald Palemas Ærespræmie. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): Det blev en let sejr til Classic Grand Cru, da Danmarks bedste travhest sæsondebuterede søndag eftermiddag på Charlottenlund Travbane.

Hesten spadserede i mål som let vinder af Torvald Palemas Ærespræmie. Den vandt i vindertiden 1.12,9/1600 meter autostart.

Fra start var det Poppy Hills og Morten Friis, der sigtede mod spidsen, men det var kun for at få positionen bag Classic Grand Cru.

For da Steen Juul hurtigt sendte Classic Grand Cru frem, så aflevede Morten Friis spidsen uden kamp.

- Det var bare om at få Morten Friis af sted fra start, for jeg troede ikke, at Kasper K. Andersen bag Nick Nock ville slippe fronten, sagde Steen Juul om taktikken.

- På sidste langside, der synes jeg, at Classic Grand Cru blev lidt bekvem, mem han svarede fint, da jeg råbte lidt ad ham. I opløbet var der ingen problemer, der løb han bare og vippede med ørene, som han plejer, sagde Steen Juul i sejrsinterviewet.

Et år ældre
Sidste år blev Classic Grand Cru nummer tre i Elitloppet og nummer to i Copenhagen Cup - to af de største internationale løb.

- Jeg håber da, han får en lignende sæson som sidste år, men han er jo blevet et år ældre. Det er dog intet i træningen, der tyder på, at han bliver dårligere i år, så vi starter ham så længe, at det går godt, siger Steen Juul om den 10-årige jernhest.

Jeppe Juels Væsterbo Paradise blev toer, mens Nick Nock tog tredjepladsen.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

V65-RESULTATET

Charlottenlund, søndag 24. februar

V65-1: 2 Picobal

V65-2: 5 Classic Grand Cru - udgået 2

V65-3: 2 Racing Winner - udgået 6

V65-4: 2 Nubia - udgået 7

V65-5: 9 Remus Tiki

V65-6: 9 Astaire America - udgået 3

Gevinst for seks rigtige: 585 kroner

Gevinst for fem rigtige: 0 kroner - jackpotoverførsel

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere