O'Grady et stykke fra topformen

Staldnyt: Lige nu kan en af Danmarks bedste travheste klare fire intervaller hos sin nye træner. Det kræver seks for at Flemming Jensen melder den til start

O'Grady blev inden træningsskiftet fra Gordon Dahl til Flemming Jensen altid kørt af Birger Jørgensen. (Foto: Lasse Jespersen)
O'Grady blev inden træningsskiftet fra Gordon Dahl til Flemming Jensen altid kørt af Birger Jørgensen. (Foto: Lasse Jespersen)

En af Danmarks bedste travheste, O’Grady, er så små ved at vænne sig til træningen i sit nye træningscenter hos Flemming Jensen i Hjallerup.

- O'Grady træner bare på, men der er et stykke vej endnu inden næste start. Han virker træt i træningen i sandbanen, så der går nok nogle uger.

Se også: Tarok får ærespris ved galla

- Som det er nu, går han fire intervaller a 700 meter, så kan han ikke mere. Vi plejer at sige, at når hestene er oppe på seks intervaller, så er de ved at være startklare.

- Han har dog en fantastisk fin teknik, så han kommer lettere over træningen end så mange anndre heste, men som er det nu er vi ved at bygge ham op.

Frosten stopper Pingus Vang
Flemming Jensen har også givet Pingus Vang løbspause. Det skyldes mest frosten.

- Pingus Vang har holdt lidt pause, men har nu været fin i træningen i et stykke tid, og han går sine seks intervaller uden problemer. Han er dog også en hest, der har mere styrke, men slet ikke samme teknik som O’grady.

- Han er dog stadig en lidt urutineret hest – han har jo ikke startet så meget. Han kommer vel til start i begyndelsen af februar, lidt afhængig af vejret, jeg er ikke interesseret i, at han skal ud på frost hårde baner

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer