Navy Seal blev for hidsig

V5 Nordic: Jeppe Juel kunne ikke få ro på hesten, og så brugte den for mange kræfter

Jeppe Juel fik virkelig tændt op under Navy Seal, der her vinder spidskampen mod indvendige I'm Simonis Molar. (Foto: Lasse Jespersen)
Jeppe Juel fik virkelig tændt op under Navy Seal, der her vinder spidskampen mod indvendige I'm Simonis Molar. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): Jeppe Juel var måske den på Charlottenlund Travbane, der havde det dårligste udsyn til opløbskampen i Gulddivisionsløbet onsdag eftermiddag.

Han var ellers selv med i løbet, hvor han kørte Navy Seal. Men tophingsten fra Team Bo Westergaard meldte sig ud af løbet i opløbsvinget.

Det startede ellers godt. Jeppe Juel vil fyret så meget under hesten, at den fløj afsted fra start og erobrede spidsen.

- Hesten blev alt for hidsig, og den ville ikke slippe bide. Derfra vidste jeg, at løbet var slut for ham, og så passede jeg bare på ham resten af løbet.

Overrasket over gammel traver
Derfor fik Steen Juul med Rock Hollywood held til at overtage spidsen fra Navy Seal, der i opløbssvinget faldt helt tilbage i feltet.

Læs også:

Se også: Superindkøb på vej mod Paris

Laurel America vandt løbet, men der var alligevel succes til Team Bo Westergaard, for staldens jockey, Jeppe Rask, tog en andenplads med 12-årige I'm Simonis Molar.

- Det var jeg lidt overrasket over. Den gamle gør det stadig godt, og får penge med hjem næsten hver gang, men man ved jo aldrig, om han stadig har det sidste ryk i sig, sagde Jeppe Rask til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

V5-RESULTATET

Charlottenlund, onsdag 16. januar

V5-1: 4 Laurel America

V5-2: 7 Roscoe Rold

V5-3: 5 Passion For Bambus - udgået 4

V5-4: 8 Rocky P H - udgået 6 og 11

V5-5: 10 Loveitj

Gevinst for fem rigtige: 39716 kroner

0 kommentarer
Vis kommentarer