Superindkøb på vej mod Paris

V5 Nordic: Efter sejren i Gulddivisionen på Charlottenlund skal Laurel America måske starte på Prix d'Amerique-dagen

Yderst angriber Laurel America, og den har let ved at vinde løbet foran I'm Simonis Molar og Rock Hollywood. (Foto: Lasse Jespersen)
Yderst angriber Laurel America, og den har let ved at vinde løbet foran I'm Simonis Molar og Rock Hollywood. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): Jens Glud og Jeanette Hansen har gjort et rigtig godt køb i den otteårige travhoppe Laurel America.

Onsdagen eftermiddag vandt hoppen sit andet danske Gulddivisionsløb. Den har kun startet to gange på danske baner, og nu vil Jens Glud Hansen havde hoppen med på Prix d'Amerique-dagen i Paris søndag 27. januar.

- Der er et løb dernede for hopper, der har tjent under 345.000 euro. Nu hvor hun har så god en form, så melder vi hende der og håber, at hun kommer med, siger Jens Glud Hansen til Ekstra Bladet.

I'm Simonis Molar blev toer og Rock Hollywood tog tredjepladsen.

Birger bliver hjemme
Det var Birger Jørgensen, der kørte hesten til sejr på Charlottenlund Travbane, og han var i det muntre hjørne, da han kom tilbage til stalden efter æresrunden.

- Det var godt at køre hoppen. Den var så nem, at jeg også kunne klare det, sagde Danmarks mest vindende travkusk gennem tiderne til Ekstra Bladet.

Han får dog ikke lov til at køre hoppen på Prix d'Amerique-dagen - hvor verdens hårdeste travløb også køres.

- Den dag at Birger Jørgensen taler flydende fransk, der får han lov til at køre dernede, sagde Jens Glud Hansen efterfulgt af et lille smil.

- Jeg har set, hvordan de danske og svenske kuske bliver generet i løbene dernede. Det er ikke rart at se på. Derfor vil jeg have en fransk kusk til hesten, siger han.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

V5-RESULTATET

Charlottenlund, onsdag 16. januar

V5-1: 4 Laurel America

V5-2: 7 Roscoe Rold

V5-3: 5 Passion For Bambus - udgået 4

V5-4: 8 Rocky P H - udgået 6 og 11

V5-5: 10 Loveitj

Gevinst for fem rigtige: 39716 kroner

0 kommentarer
Vis kommentarer