Genforenes med Star Wars-hest

V5 Nordic: Ken Ecce får lov til at køre Obi-Wan på Charlottenlund Travbane onsdag

Charlottenlund Travbane indleder i eftermiddag det nye travår, og det sker med fælles nordisk spil til V5-puljen. Onsdagsløbene er bortset fra de store internationale dage der, hvor der er de største gevinstpuljer til de danske løb. I V5-spillet er der normalt omkring en halv million at spille efter.

På årets første løbsdag er det fem små felter, som spillerne skal gennemskue. Der er kun tilmeldt otte heste i hvert af de fem løb og det på trods af ret pæne førstepræmier på henholdsvis 15.000 og 10.000 kroner ekstra i Golden Cup-løbet (V5-4).

Læs også:

Se også: Tarok-film: Pengene i hus og en Laursen i sulkyen

I Golden Cup-løbet sender sidste års mest vindende danske travtræner, Flemming Jensen, Obi-Wan til start. Star Wars-hesten får gæstekuske, idet Flemming Jensen har valgt hestens tidligere træner, Ken Ecce, som chauffør på vognen.

Den køretur gælder Ken Ecce sig til, for han har selv opdrættet Obi-Wan.

– Den hest har altid stået som noget specielt for mig. Det var en hest, som jeg bare faldt for. Jeg har altid været vild med ham, siger Ken Ecce.

Se Trav - 3. dec. 2012 - kl. 13:54 TV: Her går travhest amok

Hesten har i det seneste år været trænet hos den nordjyske kollega og indløb over en halv million sidste år.

– Jeg er glad for, at det er gået hesten godt, og nu kan den jo passende give mig en sejr på årets første løbsdag, siger Ken Ecce om vinderchancen.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer