Pessimistiske danskere

V65 Åby: Hverken Steen Juul eller Flemming Jensen tror på sejrschancer i løb om 80.000 svenske kroner

Neo Holmsminde og Steen Juul er en af tre danske heste i den svenske Gulddivision torsdag aften. (Foto: Lasse Jespersen)
Neo Holmsminde og Steen Juul er en af tre danske heste i den svenske Gulddivision torsdag aften. (Foto: Lasse Jespersen)

Der er 80.000 svenske kroner i førstepræmie i Novermberpriset torsdag aften på Åby-banen ved Göteborg, og selv om travløbet har tre danske deltagere, så regner ingen af trænerne med sejr.

Flemming Jensen stiller med Local Conch og Montgomery Hill, som han overlader til Johnny Takter.

- Jeg ser dem ikke med vinderchance. Det er hård modstand, så vi skal forsøge at få nogle penge med hjem, siger Flemming Jensen.

- Det er vel hip som hap, hvem der er den største chance af mine i løbet. Positionerne afgør løbet, og med de høje startnumre ser det ud til, at de skal lave meget arbejde selv for at komme frem.

Steen Juul kører Neo Holmsminde.

- Det er som forventet et stærkt felt. Der er altid gode heste i denne klasse, og jeg tror, at Neo Holmsminde er en pladschance. Jeg ser ham på forhånd næsten aldrig som vinder, men det er en hest, som gør sit bedste hver gang, siger Steen Juul.

Svært i sporerne
Han havde Classic Grand Cru til start i Gulddivisionen lørdag, hvor det blev til en femteplads.

- Det var vel okay. Jeg ville godt, at han havde været lidt bedre. Men det er meget svært at gå i sporene i Gulddivisionen. Saston, der vandt løb, fik et løb i sporene forrige gang, og der var den uplaceret, siger Steen Juul.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

1 af 2 Flemming Jensen har selv valgt at køre Local Conch. Johnny Takter sidder bag Montgomery Hill. (Foto: Lasse Jespersen)
2 af 2 Neo Holmsminde og Steen Juul er en af tre danske heste i den svenske Gulddivision torsdag aften. (Foto: Lasse Jespersen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen