Det forkerte hattrick

V65 Odense: Solstrålen ødelagde Rudbeck og Jørgensen-hattrick og tog sin tredje storløbssejr i træk

Solstrålen vinder Grand Circle 3-års Hoppe Championat. (Foto: Lasse Jespersen)
Solstrålen vinder Grand Circle 3-års Hoppe Championat. (Foto: Lasse Jespersen)

ODENSE (ekstrabladet.dk): På forhånd så det ud til, at Peter Rudbeck og Birger Jørgensen skulle vinde storløb tre søndage i træk. Men det blev et helt andet hattrick, da resultatet af Grand Circle 3-års Hoppe Championat var gjort op.

Det blev nemlig den svensk ejede Solstrålen, der tog sin tredje sejr i træk i danske storløb. Den har nu vundet: Dansk Hoppe Kriterium, hoppernes Avlsløb og nu storløbet i Odense. Hvilket hattrick!

Se også: Lynkupon vandt 200.000 kroner

Solstrålen er i år blevet handlet fra Bornholm til Bolnäs i Sverige, og med en årsindtægt på over en halv million må den handel være tjent ind.

I Odense sendte Peter M. Andersson hesten til spids straks fra start. Solstrålen viste igen, at den er i en klasse for sig selv med hensyn til starthurtighed, og den var snart mere end en længde foran.

Det bedste løb nogensinde
Birger Jørgensen blev i andet spor med favoritten Sweet Home Alabama, og den kom til at sidde udvendigt på Solstrålen. Det blev for hårdt, og favoritten straks gevær i begyndelsen af opløbssvinget. Den nåede dog flot hjem til andenpladsen.

Men helt uden chance for at slå Solstrålen.

- Det er nok det bedste løb, som hun har gået nogensinde, sagde vinderkusken Peter M. Andersson i sejrsinterviewet på tv-kanalen Racing Live.

- Vi havde jo mødt Sweet Home Alabama i Kriteriumsprøven, så jeg vidste godt, at vi kunne tage spids. Jeg satsede på det fra start, og det afgjorde løbet, sagde han videre.

- Hun var ikke helt frisk efter sejren i Aalborg, men vi har fået hende klar igen, og jeg kunne mærke i opvarmningen, at alt var, som det skulle være.

- Nu ser vi frem mod 4-årssæsonen. Vi har en hel vinter til at træne i, og jeg er sikker på, at vi slutter sæsonen med den her sejr, siger svenskeren.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen