Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Hun var umulig at slå

V65 Odense: Konkurrenterne var stort set tilfredse, for de var enige om, at ingen kunne slå den overbevisende Solstrålen

Her bliver Grand Circle 3-års Hoppe Championatet allerede afgjort. Solstrålen er klart hurtigst fra start, og siden ser de øvrige kun ryggen af Peter M. Andersson. (Foto: Lasse Jespersen)
Her bliver Grand Circle 3-års Hoppe Championatet allerede afgjort. Solstrålen er klart hurtigst fra start, og siden ser de øvrige kun ryggen af Peter M. Andersson. (Foto: Lasse Jespersen)

ODENSE (ekstrabladet.dk): Det var vel egentlig kun Jeppe Juel, der var skuffet efter Solstrålens sejr i Grand Circle 3-års Hoppe Championat i Odense.

Nordjyden kørte Starlet Beat, der ødelagde sine chancer ved galop.

- Hun galopperer af friskhed. Jeg forsøgte at køre med fra start, men jeg kunne hurtigt se, at Birger Jørgensen hverken ville lade mig eller Steen Juul komme ind. Derfor trak jeg ned bag i feltet.

Se også: Lynkupon vandt 200.000 kroner

- Da farten bliver taget af feltet, kan jeg ikke køre frem igen, for så havner jeg i tredje spor. Løbet er låst. Starlet Beat var utrolig frisk, og da jeg tog i hende for at sætte farten ned, svarede hun med galop. Hun har aldrig været bedre, end i dag, så jeg er selvføgelig træt af det, sagde Jeppe Juel til Ekstra Bladet efter løbet.

Vi bøjer os
Birger Jørgensen kørte favoritten Sweet Home Alabama, der måtte nøjedes med andenpladsen bag Solstrålen.

- Jeg er godt tilfreds. Vi havnede uden for Solstrålen, og som den gik, så er der ingen, der slår den. Den var bare bedst i dag, sagde Birger Jørgensen, der sammen med Peter Rudbeck kunne have taget den tredje storløbssejr på tredje søndag i træk.

- Det blev selvfølgelig ikke optimalt med den position, men jeg kan ikke se, at jeg kunne have kørt løbet på en bedre måde. Det er bare at bøje sig for Solstrålen, sagde den tidligere verdensmester.

Banerekord af Solstrålen
Den svenskejede vinder satte banerekord for tre-årige hopper i 1.14,5/2140 meter autostart (48,3 km./t.).

Se også: Det forkerte hattrick

Det kunne Steen Juul-kørte Souris De Vie intet stille op mod. Parret blev treer.

- Solstrålen var ikke til at slå. Jeg ville gerne have haft ryg på Birger Jørgensen, men der sad Kasper K. Andersen. Derfor er jeg tilfreds med tredjepladsen, sagde Steen Juul til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen