Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Skuffet over stjernen

V65 Odense: Christian Lindhardt vil have Having Said That tjekket ved dyrlægen

Midtvejs i Gulddivisionsløbet er Nanny Fine og Henrik Lønborg sidst i feltet. Okay Bee med Bent Svendsen fører, mens Having Said That og Christian Lindhardt er placeret lige bag løbets vinder Nobodybeatsthebeat. (Foto: Lasse Jespersen)
Midtvejs i Gulddivisionsløbet er Nanny Fine og Henrik Lønborg sidst i feltet. Okay Bee med Bent Svendsen fører, mens Having Said That og Christian Lindhardt er placeret lige bag løbets vinder Nobodybeatsthebeat. (Foto: Lasse Jespersen)

ODENSE (ekstrabladet.dk): Having Said That fik et perfekt løb i Gulddivisionen på travbanen i Odense søndag eftermiddag.

Placeret i andet spor i slipstrømmen lige bag Nobodybeatsthebeat. Det så godt ud.

Se også: Lynkupon vandt 200.000 kroner

Men Christian Lindhardt så mange gå forbi på de sidste meter af løbet, og parret fra Skive endte på sjettepladsen langt fra suveræne Nobodybeatsthebeat.

- Jeg er skuffet. Vi får det bedste løb af alle, og så skal den jo have kræfter tilbage i opløbet. Nu må den tjekkes af dyrlægen - og så er det nok vinterferie derefter, sagde Christian Lindhardt til Ekstra Bladet efter skuffelsen.

Skulle tage spids
Derbyvinderen Okay Bee førte fra start, men den så også mange gå forbi i opløbet og blev femmer. Bent Svendsen sad i sulkyen.

- Det var jo 1600 meter løb, og så synes jeg, at jeg skulle gå til spids med en starthurtig hest, og når løbet ikke er længere, skal jeg heller ikke slippe fronten. Vi kunne lige så godt bliver toer som femmer, så tæt var det. Jeg tror, at hesten er på vej ud af formen, og det lød på Bent Ole Pedersen (ejer og træner, red.) som om, at hesten er på vej på ferie, sagde Skive-kusken.

Se også: Hopperne ordnede hingstene

Løbets positive overraskelse kom fra Aahus. Det var Henrik Lønborg og Nanny Fine, der viste hingstene, hvordan man gemmer en slutspurt. Den sørgede for en dobbelt hoppesejr ved at blive toer.

- Jeg var i tvivl om, hvor mange der ville køre til fra start. Derfor var jeg afventende. Vi sidder som sidste hest, da vi går ind i opløbet, og hun afsluttede fantastisk. Den eneste, som vi ikke tog meter ind på, var Nobodybeatsthebeat, sagde Henrik Lønborg til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen