Ny chauffør til Osbourne

V5 Nordic: Efter træningsulykke er Arvid Olsen ude i minimum 12 uger. Rene Jonassen kører sejrshesten

Forrige mandag var Arvid Olsen involveret i en ulykke på træningscenteret i Bjæverskov. (Foto: Lasse Jespersen)
Forrige mandag var Arvid Olsen involveret i en ulykke på træningscenteret i Bjæverskov. (Foto: Lasse Jespersen)

En ulykke under træningen forrige mandag holder Arvid Olsen uden for løbene i en lang periode. Det betyder, at sejrshesten Osbourne (3 i V5-2) får ny kusk ved V5-løbene i eftermiddag på hjemmebanen i Charlottenlund.

– Jeg nåede ikke at få foden ud af bøjlen, så mine fodrodsknogler er rykket fra hinanden, siger Arvid Olsen til Ekstra Bladet.

– Jeg har fået sat fire skruer ind i foden, og jeg må overhovedet ikke støtte på den i 14 dage. Der går mindst 12 uger, inden jeg er tilbage i løbene, siger han.

Osbourne er Ekstra Bladets bud på en sikker vinder i V5-spillet. Det bliver trænerkollegaen Rene Jonassen, der sætter sig i sulkyen.

– De skal nok gøre det godt. Jeg er fortrøstningsfuld. Det er jeg ikke nervøs for. Det er værre, at jeg skal sidder herhjemme til ingen verdens nytte, siger Arvid Olsen.

Han har fået stor hjælp af familien og hesteejere, der passer hestene i stalden, mens travtræneren er skadet.

Frækkerten kan drille
I samme løb som Osbourne deltager Nok'en Frækkert (9) også. Den bliver normalt også kørt af Arvid Olsen, men nu bliver det så Birger Jørgensen, der stiger i sulkyen.

- Hvis den får det rigtige løb, så bliver den farlig. Men den kan ikke klare at gøre nogen ting selv. Hvis Birger Jørgensen bliver nødt til at køre ud i sporene for at komme frem, så er den færdig. Men hvis Osbourne skal lave lidt for at komme til front, så kan Nok'En Frækkert meget til sidst, siger Arvid Olsen.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen