Amatørerne får nye priser

Hestesportens Galla: Årets travamatør deles op i to kategorier

Peter Rudbeck har de seneste to søndage vundet storløbssejre i Dansk Opdrætningsløb og Grand Circle 3-års Championat. (Foto: Lasse Jespersen)
Peter Rudbeck har de seneste to søndage vundet storløbssejre i Dansk Opdrætningsløb og Grand Circle 3-års Championat. (Foto: Lasse Jespersen)

Ved Hestesportens Galla lørdag 5. januar skal der to travamatører på scenen for at modtage hæder. Det er en mere end ved tidligere gallafester.

- Vi udvider amatørkategorien, så der er en til Årets Amatørkusk og en til Årets Amatørtræner, siger Lone Kristensen, der er ildsjælen i det store arrangement på Nyborg Strand.

- Vi har igenem et par år diskuteret kategorierne. Amatørforeningen vil gerne have to kategorier. Sporten har mistet mange amatører, og det her er med til at hylde de tilbageværende og sætte mere fokus på de aktive, siger sportschefen Flemming Sunn.

De to kategorier har to store favoritter. Peter Rudbeck, der blev Årets Travamatør i 2011, står efter flere storløbssejre og en millionindtægt med mere end stærke kort til at tage titlen som Årets Amatørtræner, mens Bitten Jensen i kraft af både EM- og VM-titlerne for kvindelige amatørkuske pt. er favorit til den nyindstiftede Årets Amatørkusk.

Læs også Ekstra Bladets Kommentar:

Se også: Hvad er størst

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen