Succestræner roser kusk

V65 Billund: Peter Rudbeck kalder Birger Jørgensen ekspert i at finde de rette rygge i løbene

Birger Jørgensen styrede Stand And Deliver til sejr på den store oval i Billund. Nummer to blev Sylvester, som Steen Juul sad bag. (Foto: KM Foto/Hestesportens Medier)
Birger Jørgensen styrede Stand And Deliver til sejr på den store oval i Billund. Nummer to blev Sylvester, som Steen Juul sad bag. (Foto: KM Foto/Hestesportens Medier)

Skive-amatøren Peter Rudbeck har stort set altid Birger Jørgensen til at køre sine heste.

Og med den øjeblikkelige succes er der ikke noget at sige til det. For anden uge i træk vandt parret nemlig storløb. Søndag var det Stand And Delivers tur til at vinde Grand Circle 3-års Championatet i Billund.

Ugen inden var det Therumoursaidfire, der slog til i Opdrætningsløbet.

- Birger Jørgensen er god til at ramme de rigtige rygge. I dag fandt han Steen Juuls ryg i løbet, lød det rosende fra Peter Rudbeck i sejrsinterviewet på Billund Trav efter Stand And Delivers rekordforbedring til 1.14,3/1900 meter autostart. (48,5 km./t.).

Se også: Rudbeck bare vinder og vinder

Den tidligere verdensmester oplevede selv sejren således:

- Jeg havde en fornemmelse af, at Steen Juul ville gå ud, men jeg var også selv tvunget lidt til at gå frem. Så gik Steen ikke ud, og så skulle jeg bare køre, så han ikke så let kunne slippe ud, sagde Birger Jørgensen.

Det blev netop Scirocco Sisa og Steen Juul, der tog andenpladsen bag Stand And Deliver. Genopstandende Santana Bork var tredje for Rene Kjær.

Birger Jørgensen blev også spurgt om, han synes, at Stand And Deliver har været undervurderet i pressen.

- Det er pengene på kontoen, der tæller. Så er jeg ligeglad med, hvad pressen siger og skriver, sagde han med et stor smil på læben.

Endelig havde verdensmesterkusken også ros til Peter Rudbeck.

. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Peter. Han har de seneste år formået at få hestene frem til de store løb, og det er det, som vi alle sammen brænder for.

I V65-spillet var der beskedne 825 kroner til seks rigtige. Der var ingen udbetaling til fem rigtige, og derfor er puljen på 59.427 kroner overført til sekser-puljen på søndag i Odense.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen