Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Det er vores lykkedag

Travtræner Peter Rudbeck fra Skive havde en eventyrlig dag, da Therumoursaidfire vandt Dansk Opdrætningsløb

Peter Rudbeck på æresrunde. (Foto: Lasse Jespersen)
Peter Rudbeck på æresrunde. (Foto: Lasse Jespersen)

»Det er helt fantastisk at stå her igen. 11. november er vores lykkedag,« sagde Peter Rudbeck med henvisning til, at hans hoppe Nobodybeatsthebeat også vandt løbet på samme dato for fem år siden, og at hans datter, Agnethe, har fødselsdag og fylder 12 år. Hun var også med, da Nobodybeatsthebeat vandt.

»Men jeg må indrømme, at pulsen hoppede noget, da de andre kom tættere på, efter at han var spurtet til front i begyndelsen af opløbet,« fortalte Peter Rudbeck.

Det er ikke et hvilket som helst løb, Therumoursaidfire sammen med kusken Birger Jørgensen vandt søndag eftermiddag på Danmarks nationalbane. Der findes kun tre klassiske travløb – som de kaldes – ud af de mange hundrede løb, som køres hvert år på dansk grund, og Kentaur Dansk Opdrætningsløb er det ene.

»Det er ikke så svært at vinde løb, når man kører sådan en hest. Han er helt ukompliceret og har en god indstilling,« smilede Birger Jørgensen lunt efter sejren.

Smilet var mindst lige så stort hos Peter Rudbeck, der også ejer og er opdrætter af Therumoursaidfire, som nu har vundet fire løb i seks starter og sammenlagt 312.500 kroner inklusiv dagens førstepræmie på 132.500 kroner.

På andenpladsen fulgte endnu en Skivehest, Tano Bork med Knud Mønster i sulkyen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen