Partout Simoni tog stor skalp i Paris

Der var stor dramatik, da storløbet Prix Marcel Laurent i dag i Paris blev vundet af danske Partout Simoni. Hesten var kun nummer to, men fik sejren efter diskvalifikation af vinderen.

Partout Simoni - her med Flemming Jensen - vandt under stor dramatik storløbet Prix Marcel Laurent i Paris.
Partout Simoni - her med Flemming Jensen - vandt under stor dramatik storløbet Prix Marcel Laurent i Paris.

Partout Simoni, der vandt Dansk Trav Kriterium i 2010, vandt i dag et af karrierens største løb, Prix Marcel Laurent på Vincennes i Paris med 60.000 euro i førstepræmie.

På grund af de særlige franske regler og sans for dramatik blev vinderen, Fabrice Souloy-trænede She Loves You, diskvalificeret for et urent trav, og det gjorde, at Partout Simoni – kørt af Dominik Locqueneux – blev rykket fra andenpladsen og op som vinder af løbet i elitetiden 1.10,8a/2100 meter.

- Det er helt utroligt, en ren drøm for mig, sagde medejeren af Partout Simoni, tyskeren Kurt Pritsch efter sejren.

Favoritten diskvalificeret
Men det var ikke den eneste dramatiske undervejs i det fransk storløb, da storfavoritten Texas Charm galoperede kort i sidste sving, men satte sig til trav og kom igen, men galoperede på målstregen i kamp med She Loves You. Men da var den allerede blevet diskvalificeret.

Franskmanden Sebastien Guarato, der er kendt for sit arbejde med verdensnavnet Rapide Lebel, træner også Partout Simoni, som er opdrættet af Peter Simoni.

De spillere, som havde satset på den danske hest, blev fyrstelig belønnet med en tilbagebetaling på hele 29 gange indsatsen!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen