Dopingsag: Hesten har ikke været behandlet

Doping: Erik Grove forstår ikke, hvordan stoffet naproxen er endt i Rosinante

Travsporten er ramt af en dopingsag. (Foto: Lasse Jespersen)
Travsporten er ramt af en dopingsag. (Foto: Lasse Jespersen)

Det var en noget uforstående Erik Grove, der fredag morgen fik besøg af dyrlæge og repræsentanter for Dansk Travsports Centralforbund.

- Jeg havde først bestilt dyrlæge mandag, så jeg var noget overrasket over at se dem, siger den 53-årige beslagsmed til Ekstra Bladet.

Med de uventede gæster fulgte beskeden om, at hoppen Rosinante var blevet testet positiv for stoffet naproxen i forbindelse med et travløb i Skive 16. juli.

- Jeg er helt på herrens mark. Jeg kender slet ikke det stof, og det findes ikke i mit medicinskab. Hoppen har ikke været behandlet siden januar. Jeg er meget træt af det. Jeg er helt blank og har ikke skyggen af fornemmelse for, hvad der er sket, siger han videre.

- Jeg er røvtræt af det. Det her er ikke det, som jeg står får, og nu kan jeg hverken sige buh eller bøh. Det er bare noget lort.

- Lige nu ser jeg med sorteper, og jeg aner ikke, hvor den er kommet fra. Det havde været noget nemmere, hvis jeg havde givet hesten stoffet, og jeg så kunne sige, at jeg havde pisset ved siden af potten, siger Erik Grove, der har haft med travsporten at gøre i 30-35 år.

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen