Favoritfald i Skive

V65 Skive: Special Player og Jeppe Juel vandt overraskende 3-årseliten

Jeppe Juel sad bag overraskelsen Special Player i treårseliten på Musketerdagen. (Foto: Anders Brohus)
Jeppe Juel sad bag overraskelsen Special Player i treårseliten på Musketerdagen. (Foto: Anders Brohus)

SKIVE (ekstrabladet.dk): Favoritterne blev trætte i treårseliten Pay Dirts Mindeløb søndag eftermiddag på Skive Trav.

Langt de fleste regnede med, at Paparazzi og Bent Svendsen ville vinde. Men efter et hårdt løb var kræfterne brugt op med 500 meter tilbage af løbet.

Den havde kørt tospand med Stand And Deliver kørt af Birger Jørgensen. Tilbage i front var det tydeligt, at Stand And Deliver havde store problemer med travet. Birger Jørgensen forsøgte efter alle kunstens regler at bære hesten i mål, men i opløbssvinget slog hesten over i galop.

- Stand And Deliver tabte travet, men den havde kræfter nok. Det var ikke fordi, at den var træt. Uden den galop havde vi nok vundet, sagde Birger Jørgensen

Det åbnede ballet for alle outsiderne. Hoppen Succes Winning lignede vinderen i opløbssvinget, for der brød angribende Special Player ud i banen.

Den kom dog tilbage og vandt løbet let foran Paparazzi og Succes Winning.

- Jeg havde godt nok ikke regnet med den her sejr. Jeg var defensivt indstillet, men med 700 meter igen, så begyndte det at tage form for os. For de andre havde kørt hårdt. I opløbssvinget var hesten lige ved at dumme sig, sagde Jeppe Juel i sejrsinterviewet.

Vinderen af Jydsk 2-årings Grand Prix Santana Bork galopperede i første sving.

- Det blev snert. Jeg måtte korrigere den for ikke at ramme Birger Jørgensens hest. Vi vidste begge, at Kenneth Andersen ville slippe spidsen, så derfor blev der kørt om det. Der er intet galt med Santana Bork. Nu starter jeg den måske i et treårsløb i Norge, sagde Christian Lindhardt.

Ekstra Bladet følger Musketerdagen på Skive Trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere