Rasmine Vang i Hoppederbyform

V65 Skive: Bo Westergaards hoppe var de danske konkurrenter overlegne på Musketerdagen

SKIVE (ekstrabladet.dk): Bo Westergaard viste sin hoppederbykandidat Rasmine Vang frem på Musketerdagen i Skive.

Og hoppen er uden tvivl den helt store favorit til at vinde hoppederbyet sidste søndag i august.

Hun kom hurtigt til spids, og så gik det ellers derud. I opløbssvinget trak hun fra konkurrenterne. Kun den italienske hest Onice Axe var tæt på, men den hoppe er ikke startberettiget i det danske hoppederby.

- Det er jo årets første start. Der sker meget endnu inden derbyet. Der er også mange af de andre hopper i årgangen, der ikke var med i løbet i dag. Men Rasmine Vang viste, at hun er blandt de bedste fire-årige hopper.

- Hovedmålene er Jydsk 4-årings Grand Prix og Hoppederbyet. Men hun skal enten til Sverige eller Norge for at få nogle rigtig udblæsninger. Det er på den måde, at hun skal udvikle sig, sagde Bo Westergaard.

- Det var dejligt at vise hende frem. Der er blevet lagt et stort stykke arbejde med hende hele vinteren, og hun er nu et hak bedre end i fjor.

Se også: Stjernekusk sparket i hovedet

Rasmine Vang blev taget roligt fra start, men overtog så hurtigt fronten fra Run For Gold.

- Hun har været vældig starthurtigt, men i dag kørte vi hende uden sko for første gang. Derfor satsede jeg ikke i startøjeblikket. Jeg kørte frem, og det var heldigt, at Henrik Lønborg ville have en god ryg at gå på i løbet.

- Jeg tror, at Rasmine Vang havde et sekund sparet, sagde Bo Westergaard, der kørte sejren og 25.000 kroner hjem i kilometertiden 1.15,6/2100 meter autostart.

Ekstra Bladet følger Musketerdagen på Skive Trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere