Steen Juuls bror vandt DM

V5 Skive: Per Juul vandt DM for travamatører - Ekstra Bladets V5-forslag gav 2415 kroner

Per Juul vandt DM for Amatørkuske på Skive Trav. (Foto: Hestesportens Medier/Flemming Andersen)
Per Juul vandt DM for Amatørkuske på Skive Trav. (Foto: Hestesportens Medier/Flemming Andersen)

SKIVE (ekstrabladet.dk): Det blev lokale Per Juul, der lod sig kåre som vinder af DM For Travamatører på førstedagen af Skive Travs musketerweekend.

Med Steen Juul som storebror, og sin egen søn Morten som travtræner er Per Juul som resten af familien bidt af en gal travhest. Han havde tilmed det held, det kræver at vinde en kuskematch over kun fem løb.

Inden finalen kunne han nemlig vælge sin egen hest Olympos i løbet, og den førende indtil da i DM-konkurrencen, Bøje Laursen, galopperede fra start med Pelle Stensbæk.

Dermed var det bare for Per Juul om at placere sig bedre end Sune Hansen, der kørte førende Rubin Bagger. I opløbet var Sune Hansens hest let slået af Olympos, der havde lunet sig i ryggen på førerhesten hele vejen.

Per Juul kunne glad køre til stalden med andenpladsen i løbet, førstepladsen i DM-konkurrencen og dermed sin anden DM-titel.

- Hvor svært kan det være. Jeg turde ikke drive på den i opløbet, ellers havde jeg vundet, lød svaret på de mange lykønskninger foran Morten Juuls stald.

Det er anden gang, at Per Juul vinder DM for Travamatører. Første gang var i 2003.

- Det er dejligt. Det er altid spændende at være med i disse kuskematcher, og nu har jeg to titler, som min storebror, Steen, aldrig kan vinde, sagde Per Juul med henvisningen til at broderen kører hos de professionelle.

- Jeg så, at Bøje Laursens hest galopperede fra start, og derfor blev det ikke nødvendigt at satse. Jeg skulle bare i mål før Sune Hansen.

Efter den kommentar udbrød sønnen Morten:

- I kan godt skrive at for første gang i mange år kørte min far et fornuftigt løb.

Ekstra Bladet ramte i plet
Ekstra Bladet havde ligesom Per Juul en succesfuld start på Musketer-weekenden. Avisens V5-forslag til 120 kroner gik rent hjem til en gevinst på 2415 kroner.

Måske fortsætter succesen, når Skive Trav søndag er vært for den store Musketer-weekend. Følg med på ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere