Rykker alle skoene af

V65 Skive: Charlottenlund-parret Ladegaard og Nielsen tager til Skive med en topkandidat i femårsløbet

Please Perfect vandt Aalborg Store Pris sidste år. Der blev den kørt af Peter Ingves. (Foto: Hestesportens Medier/Ole Hindby)
Please Perfect vandt Aalborg Store Pris sidste år. Der blev den kørt af Peter Ingves. (Foto: Hestesportens Medier/Ole Hindby)

Please Perfect er den bedstplacerede hest fra sidste års derby, der søndag eftermiddag stiller op i femårseliten på Skive Trav.

Det er københavnerne Magnus Ladegaard og Max Nielsen, der tager turen tværs gennem Danmark for at starte hesten.

- Hesten træner rigtig godt. I de sidste to starter har den været kørt efter et defensivt oplæg, siger træneren Magnus Ladegaard.

Spil med i V65

Det bliver den slet ikke i Skive, hvor Max Nielsen sidder bag.

- Vi rykker alle fire sko af hesten og satser på at sidde med fremme i løbet. Jeg tror, at den er blandt de tre første, siger Max Nielsen.

Parret har yderligere en stor chance med i transporten.

Det er Pretty Line i 2. løb.

- Hun er ved at være i god form. Hun skal helst have et løb i ryg. Jeg tror snart, at hun vinder et løb, siger Magnus Ladegaard.Kollegaen starter derbyhåb
Der er flere andre trænere, fra hovedstaden, der tager turen til Skive. En af dem er Ken Ecce, der i fireårseliten skal ud med derbyhåbet Ray-ban.

Der er tale om sæsondebut.

- Han har trænet fint gennem vinteren. Men jeg tror bestemt ikke, at det er en vinderchance. Det er heller ikke nu, at hesten skal være i topform. Jeg vil meget hellere vinde Jydsk 4-årings Grand Prix end musketerløbet i Skive

Ekstra Bladet er på Skive Trav hele weekenden se ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere