Kan ikke anke udelukkelse

Dom: Christian Lindhardts skulle være fradømt travløb over en måned, for at dommen kunne sende til ny behandling

Christian Lindhardt har sendt en redegørelse til DTC vedr. udelukkelsen, han modtog torsdag i Billund. (Foto: Maria Fonfara)
Christian Lindhardt har sendt en redegørelse til DTC vedr. udelukkelsen, han modtog torsdag i Billund. (Foto: Maria Fonfara)

Den udelukkelse som Christian Lindhardt modtog torsdag i Billund for afstraffelse af hest kan umiddelbart ikke ankes.

Straffen skal være over en måned for at Dansk Travsports Centralforbund (DTC) kan genåbne sagen.

Det passer bestemt ikke Skive-kusken, der føler sig uskyldig dømt. Ifølge skibonitten handlede han i nødværge, da hesten i det pågældende løb havde til hensigt at sparke.

Se også: Udelukket for piskeslag

- Jeg kan ikke anke dmmen, men jeg har talt med DTC, og direktøren Klaus Storm har bedt mig sende en redegørelse, siger Christian Lindhardt til Ekstra Bladet.

- Nu har jeg sendt den, og så må jeg vente at se, om der kommer noget ud af det. Jeg håber, at de besinder sig.

Christian Lindhardt ønsker ikke at blive stemplet som dyrmishandler. Derfor sagde han allerede ved modtagelsen af udelukkelsen, at det kan betyde en ende på karrieren som kusk.

- Står du ved den beslutning?

- Jeg tager situationen op til overvejelse, når jeg igen hører fra DTC. Det er ikke så meget udelukkelsen, som irriterer mig. Det koster selvfølgelig nogle penge, hvis jeg i en måned skal have andre til at køre mine heste. Det værste er, at jeg lige nu fremstår som dyrmishandler. Det er nemlig det sidste, som jeg er, siger Christian Lindhardt.

Ekstra Bladets travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere