For lavt tempo i Olympiatravet

V75: Wishing Stone manglede tempo på løbet, og det Åke Svanstedt angreb var de forreste heste også helt oppe i fart

På vej ud på sidste omgang var Wishing Stone placeret som nummer tre i andet spor. Sidst i feltet er Local Conch. Den senere vinder Commander Crowe fører. (Foto: Kanal 75)
På vej ud på sidste omgang var Wishing Stone placeret som nummer tre i andet spor. Sidst i feltet er Local Conch. Den senere vinder Commander Crowe fører. (Foto: Kanal 75)

GÖTEBORG (ekstrabladet.dk): Det blev ikke til dansk OL-guld i det svenske travløb Olympiatravet lørdag eftermiddag.

Åke Svanstedt kørte Wishing Stone. Hesten startede med startspor 10, og fra bagfeltet var den afhængig af konkurrenternes gøren og laden.

Se også: Svensk travikon vandt Olympiatravet

Den svenske kusk havde ønsket højt tempo blandt de forreste heste, men selv om der var en håndfuld verdensstjerner med, så fik Åke Svanstedt ikke sin vilje.

- Jeg havde troet, at det ville komme fart på, da Yarrah Boko gik fremad, men de kørte ingenting. Da jeg sendte Wishing Stone til angreb i tredje spor gik det enormt hurtigt, så jeg måtte søge ind i inderbanen igen, sagde Åke Svanstedt.

Wishing Stone kom i mål på en ottendeplads.

- Der var intet galt med hesten i dag. Nu må vi se, hvad næste start bliver, sagde Åke Svanstedt med lidt over en måned til Sveriges største travbegivenhed: Elitloppet.

Local Conch blev træt
Flemming Jensens Local Conch galopperede i opløbssvinget.

- Han blev træt, og aktionen stemte ikke rigtigt for ham til sidst. Han mangler et par løb mere, før han er god.

- Når han er allerbedst, så er det jo en hest, som man skal køre fremad med, og ikke som i dag hvor jeg sidder og venter. I sådan en form bliver løbet aldrig på Local Conchs præmisser, sagde Flemming Jensen til Ekstra Bladet efter løbet.

Sidste år vandt Local Conch Megaman Cup på den norske hovedstadsbane Bjerke. Men Flemming Jensen vil ikke love en gentagelse midt i maj.

- Det er jo noget, der hedder, at man aldrig skal gentage en succes. Nu skal han starte et par løb mere. Hesten skal selv vise, hvad han er i form til, sagde Flemming Jensen.

Ekstra Bladet følger de danske deltagere på Olympiatravet-dagen. Se ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere