Topkusk: Hun er helt fantastisk

V75: Den svenske verdensstjernekusk Johnny Takter er imponeret over danske Nobodybeatsthebeat

Johnny Takter er vild med Nobodybeatsthebeat. (Foto: Thomas Sjørup)
Johnny Takter er vild med Nobodybeatsthebeat. (Foto: Thomas Sjørup)

GÖTEBORG (ekstrabladet.dk): Den svenske travkusk Johnny Takter har kørt et hav af travheste i verdensklasse.

Han var fuld af lovord, efter han lørdag eftermiddag kørte Nobodybeatsthebeat til andenpladsen i Hoppeeliten på Olympiatravet-dagen i Göteborg.

Se også: Langt fra en avlshoppe

Det var andet løb i træk, at kusken fra Malmø fik lov til at sidde bag Flemming Jensens hest. Begge gange har Johnny Takter slået trænerens eget valg: Mathilde Trøjborg.

- Nobodybeatsthebeat var mindst lige så fin, som sidst jeg kørte hende. Hun kan alt. Hun er fantastisk, sagde Johnny Takter til Ekstra Bladet.

- Hun gik et kanonløb, og hun kom i mål med kræfter i behold. Jeg er sikker på, at hun vinder næste start. Hun er udholden på de længere distancer, og hun er kommet i god stand hos Flemming Jensen, sagde Johnny Takter.

Får Johnny Takter ret, så genvinder Nobodybeatsthebeat titlen i DM for Hopper. Skive-hoppen vandt titlen i 2010, men blev sidste år klart besejret af Mathilde Trøjborg.

- Jeg starter både Nobodybeatsthebeat og Mathilde Trøjborg i DM-løbet i Odense søndag 6. maj. Det bliver det nok Birger Jørgensen, der kører Nobodybeatsthebeat. I hvert fald hvis kan den dag, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere