Derfor tabte Indesign

V5 Nordic: Christian Lindhardt ærgrer sig over, at sejrsrækken blev brudt efter syv starter

Helt ude til venstre angriber Indesign, men Christian Lindhardts hest fik for lnagt frem til MT Guzzinati. (Foto: Lasse Jespersen)
Helt ude til venstre angriber Indesign, men Christian Lindhardts hest fik for lnagt frem til MT Guzzinati. (Foto: Lasse Jespersen)

Intet varer evigt. Heller ikke for travhesten Indesign.

Efter syv sejre i træk løb sejrshesen ind i et nederlag onsdag på Charlottenlund Travbane.

Kusken Christian Lindhardt:

- Jeg kørte, hvad jeg kunne fra start, men det var der også så mange andre der gjorde.

- Vi kom til at hænge ude i tredje-fjerde spor, og så bakkede jeg og kom til at ligge cirka 100 meter efter førerhesten, og det blev for langt.

Se også: Efter syv sejre i træk er det slut

- Jeg kunne måske godt have kørt frem udvendigt på førerhesten, da der ikke rigrtig blev kørt stærkt, men det synes jeg ikke, jeg ville byde ham. Jeg skal også have en hest efter løbet.

- Alt i alt var jeg meget godt tilfreds med ham, det eneste jeg ikke er tilfreds med, var det løb, vi fik. Men det var bare uheld. Det er selvfølgelig aldrig sjovt at få brudt sejrsrækken og vi ville da gerne have fortsat lidt endnu, men så må vi bare starte forfra, siger den 37-årige travtræner.

Han er endnu ikke helt sikker på Indesigns næste start.

- Vi har endnu ikke helt fastlagt os på næste start, vi går og tænker lidt på V75 kvalifikationsløbet på Lunden, men det er ikke helt fastlagt endnu.

Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere