Storfavorit faldt på Lunden

V5 Nordic: John Køhlers Incanto blev slået af Prada Dirt, som Ken Ecce gæstekørte for skadet Steen Juul

Ken Ecce vandt med Parda Dirt. (Foto: Lasse Jespersen)
Ken Ecce vandt med Parda Dirt. (Foto: Lasse Jespersen)

Fynske Incanto var storfavorit i V5-spillet, men den blev klart slået af Prada Dirt, der gik en stor del af løb i sporene.

John Køhler sendte hurtigt Incanto til front, men ind på opløbet stod det klart, at Ken Ecce ville få Prada Dirt først i mål.

- Der var en hest, der var bedre end min på dagen. Det var nok en fejl at pille forskoene af hesten. Banen er noget hård.

- Den starter på Charlottenlund igen om 14 dage. Det er en hest, som jeg tror på. Heldigvis fik vi penge på kontoen. Vikan ikke være helt tilfredse med at blive nummer to. Men han gjorde, hvad han kunne, sagde John Køhler til TV2 Sport efter andenpladsen.

Vinderkusken Ken Eccei sejrsinterviewet:

- Jeg ved, Prada Dirt er stærk, så jeg havde ingen betænkeligheder ved at gå frem til storfavoritten. Min fornemmelse var god hele ned langs opløbet.

Steen Juul, der træner Prada Dirt:

- Jeg var ret så optimistisk inden løbet. Nu tjekker vi den op i morgen, inden vi påtænker en ny start. Jeg har ondt i skulderen, og valgte derfor at melde fra til løbene i dag. Jeg står nok også over næste onsdag, og lader Christian Clausen køre, fortalte Steen Juul efter sejren.Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere