Ingen kan slå Classic Grand Cru

V65 Aarhus: Skive-træneren Morten Juul regner med at feltet skal slåes om andenpladsen bag onklens stjernehest

Morten Juul har to heste med til løbene i Aarhus. (Foto: Lasse Jespersen)
Morten Juul har to heste med til løbene i Aarhus. (Foto: Lasse Jespersen)

- Det er klart, at Classic Grand Cru er der ikke nogen af os der slår, hvis den løber op til det, vi ved den kan.

Sådan siger Skive-træneren Morten Juul. Han sender søndag eftermiddag Stald Ritas Væsterbo Paradise (3 i V65-6) ud i et gulddivisionsløb i Aarhus. Her møder han og seks andre heste onklen Steen Juuls stjernehest Classic Grand Cru, der kommer med en frisk andenplads fra storløbet Klosterskogens Grand Prix i Norge.

- Jeg tror, at Væsterbo Paradise kan blive nummer to til Classic Grand Cru.

Spil med i V65

- Hvis man ser på resulteterne, ser det ikke godt ud for min hest, og han skal lige vise det først, men jeg tror på ham. Han har jo løbet mange lange løb i Sverige, så løbets lange distance er ikke noget problem for ham, siger Morten Juul til Ekstra Bladet.

- Væsterbo Paradise driller os lidt. Sidst var han superfin i opvarmningen for så at galopere i starten. Han er i superform, og nu er det autostart, og så burde han gå fejlfrit fra start.

Treårigt talent
Morten Juul tager treårige Solidago Hestely (4 i V65-3) med i hestetraileren.

- Han gik rigtg fint sidst og er sidenhen blevet behandlet i en kode. Han træner rigtig fint, og starten her er lidt en test for at se, om han kan løbe Århus vejen rundt.

- Der er han meldt i alle årgangsløbene, hvor jeg tror, han har kapaciteten til at være med. Selv om sporet er lidt imod ham, tror jeg på en god vinderchance her, siger træneren Morten Juul til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere