Sejrene kom ikke bag på mig

V5 Nordic: Birger Jørgensen vandt de to første løb i Odense

Birger Jørgensen sagde onsdag i Ekstra Bladet, at han havde vinderchance med fire heste i V5-spillet. (Foto: Birger Jørgensen)
Birger Jørgensen sagde onsdag i Ekstra Bladet, at han havde vinderchance med fire heste i V5-spillet. (Foto: Birger Jørgensen)

Der stod Birger Jørgensen på de to første afdelinger af V5-spillet i Odense. Det kom hverken bag på spillerne eller den tidligere verdensmester.

- Det kom sådan set ikke bag på mig, at de to ville vinde.

- Det løste sig jo godt for Rositta May fra anden række bag startvognen, og med Indian Summer D galopperede Jeppe Juels hest, og så var vejen ånet for os, sagde Birger Jørgensen til Ekstra Bladet efter løbsdagen.

- Alt i alt er jeg meget godt tilfreds med dagen, der kom jo også et par anden og tredjepladser - så det kan jeg ikke klage over, siger verdensmesteren.

De to indledende favoritsejre, blev fulgt op af endnu en i fireårsløbet, da svenskeren Not Nice kørte en spidssejr hjem. Alligevel var der over 40.000 kroner til de spillere, der fandt de fem rigtige.

Storfavoritten Garcon LL faldt nemlig i fjerde afdeling, og Obi-Wan overraskede med sejr for sin tdiligere træner Ken Ecce.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere