Flemming Jensen har den sikre

V5 Nordic: Det er meget svært at se Garcon L L tabe i Odense

Flemming Jensen er glad til en ny omgang mudderbad i Odense onsdag eftermiddag. (Foto: Lasse Jespersen)
Flemming Jensen er glad til en ny omgang mudderbad i Odense onsdag eftermiddag. (Foto: Lasse Jespersen)

Flemming Jensen stiller op med en megafavorit i V5-spillet onsdag eftermiddag i Odense.

Det er den syvårige vallak Garcon L L (8 i V5-4), der har vundet to sejre, siden den kom til Team Jensen i vinter.

- Garcon L L er kommet i første række bag startvognen. Det er godt nok med startspor 8, men det er dog første række. Han starter på favoritdistance her, og det er klart, jeg tror på vinderchance her, siger Flemming Jensen, der vil få mange tilhængere i både Danmark, Norge og Sverige.

Der er nemlig fælles nordisk V5-pulje, og en ensom V5-vinder kan hæve op til omkring en halv million kroner - måske lidt mere.

Lav din lynkupon her og spil med i V5 Nordic. Spilstop onsdag kl. 16.05

Flemming Jensen har flere heste med til V5-løbene.

En af dem er Blackstone (10 V5-2), som han har fået fra kollegaen Gitte Madsen.

- Jeg tror, der er mere i hesten, men den har drillet os. Derfor har jeg sendt den videre til Flemming, siger Gitte Madsen til Ekstra Bladet.

Flemming Jensen:

Blackstone er en hest, jeg forventer en del af på sigt. Starten her er mere et forsøg - vi har ikke haft ham så længe, og selv om han er gået frem i træningen, er han ikke helt, hvor han skal være.

- Jeg kørte ham for et par år siden for Gitte Madsen, og der viste hesten, at han var god, men han har måske ikke udviklet sig så meget siden.

- Jeg er tilfreds med at være mellem de fem første i det løb.

Flemming Jensen har følgende kommentarer til sine øvrige starter.

- J R Alber (4 i V5-3) virker til at være en fin hest, der har let ved træningen. Det er utroligt svært at vudere hans chancer her, der er gode modstander. Hesten er ikke toptunet endnu, og som mange andre amerikanere skal han nok lige afklimatiseres først. Jeg tror ikke, at vi er mere end mellem de tre-fire første.

- Kingly Skovly (9 i V5-4) køres af Johnny Jørgensen. Hesten holder fin form, men skal gå op til sit bedste for at kunne vinde. Den løber altid med vis galoprisiko.

- Digital Recorders (2 i V5-5) start i Århus senest var ikke så dårlig, som det ser ud til i programmet. Jeg fik positive tilbagemeldinger fra Birger Jørgensen, så jeg tror på et godt løb fra den. Det er måske ikke lige vinderen, men den går et godt løb.

- Power to Elegance (7 i V5-5) køres af Johnny Jørgensen. Den gik et godt løb senest, men den er utrolig meget svingende i sine præstationer, sådan er der nogle heste der er. Jeg er tilfreds med en præmie.

- Obi-Wan (10 i V5-5) køres af Ken Ecce. Hesten har trænet fint efter sejren sidst. Den får nok svært ved at gentage sejren og er vel først og fremmest en pladschance. Den er lidt svær at køre, men Ken Ecce kender hesten. Distance er nok lidt imod den.

SE EKSPERTKUSKENES V5-FORSLAG I EKSTRA BLADET ONSDAG

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere