Fantastisk strid på Lunden

V65 Charlottenlund: Christian Clausen fik presset Neveda FH forbi Classic Puzzle

Nubi Lens er udvendigt. Nevada FH i midt og i inderbanen Classic Puzzle. (Foto: Lasse Jespersen)
Nubi Lens er udvendigt. Nevada FH i midt og i inderbanen Classic Puzzle. (Foto: Lasse Jespersen)

Sportsligt var sidste V65 på forhånd det sportslige højdepunkt på Charlottenlund Travbane påskesøndag. Og løbet levede op til forventningerne.

Birger Jørgensen prikkede starten med Classic Puzzle, der strøg forbi Nubi Lens i indersporet.

I opløbet var det et opgør mellem Classic Puzzle i inderbanen, mens Nevada FH og Christian Clausen lå udvendigt. De kæmpede side og side. Netop på målstregen pressede Christian Clausen Nevada FH forbi.

- Det er skønt at køre sådan en hest. Jeg mere, man beder ham om, jo mere kriger han. Jeg synes, at vi havde kontrol på Classic Puzzle, men pludselig kom Morten Friis ud med en frisk Nubi Lens.

- Der er ikke mange heste, der kan løbe 1.12 den sidste kilometer som første hest i andet spor, sagde en stor smilende Christian Clausen.

Det var Steen Juuls svigersøns anden dagssejr i V65-spillet. Han vandt nemlig også med sæsondebuterende Ready To Rumble.

Men netop som legen er god for Steen Juuls stand-in, så ser det ud til at slutte.

- Jeg er udelukket næste gang, og så er Steen Juul nok tilbage, sagde Christian Clausen, der altså løftede sløret for Steen Juuls comeback.

Træneren har ikke startet siden midt i januar. Han har fået udskiftet en hofte, men ifølge svigersønnen træner han mere og mere med i den daglige træning.

Ekstra Bladets Travside - nu også på mobilen: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere