Rene Kjær: Jeg er pavestolt

DM for Travtrænere: 39-årige Rene Kjær måtte ringe til sin kæreste for at være sikker på, at DM-sejren var i hus

- Jeg er bare så pavestolt. DM er noget af det største, som man kan vinde. Jeg har kørt mod de bedste af mine kolleager, og det er en kæmpe ære at slå dem.

Det er med stor glæde i stemmen, at den 39-årige Rene Kjær fortæller Ekstra Bladet om sin tredje sejr i DM for Travtrænere.

Han kørte titlen i hus fredag eftermiddag i Skive, hvor han dog var tæt på at galoppere det hele væk i det sidste løb. Inden det løb var han kun tre point foran Birger Jørgensen.

- I skal nok ikke skrive, hvad jeg tænkte i lige det øjeblik. En af mine konkurrenter gik for sent med, og derfor galopperede min hest. Jeg havde forbandet det, hvis det kostede mig titlen. Men nu gik det heldigvis alligevel, siger Rene Kjær.

Han anede faktisk slet ikke, at DM-guldet var hjemme.

- Jeg måtte ringe til Tina, som sad på tilskuerpladserne. De havde intet sagt i højttaleren.. Hun sagde bare: Ved du ikke, at du er blevet Danmarksmester.

Hjemme i stuen ved Nyborg står to guldhjelme, som er det synlige bevis på Rene Kjærs to tidligere DM-titler. Men det bliver ikke en af dem, har tager med, når der lørdag er løb på Bornholm og søndag i Charlottenlund.

- Nej. Jeg har fået ny sponsor, så jeg skal have lavet en helt ny hjelm. Det plejer heldigvis at gå hurtigt, for jeg glæder mig til at køre med guldhjelmen igen, siger Rene Kjær.

Ekstra Bladets travtips: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer