TV: Takter tog fusen på Flemming Jensen

Hoppeeliten: Det blev ingen fordel, at jeg havde to heste med i samme løb, siger Flemming Jensen om sine superhoppers anden og tredjeplads på Axevalla

AALBORG (ekstrabladet.dk): Flemming Jensen havde begge sine to superhopper med i et løb på Axevalla - det blev en andenplads til Nobodybeatsthebeat og en tredjeplads til Mathilde Trøjborg.

- Nogle gange er det et plus at have to heste i samme løb, men det kan altså også været et minus, siger Flemming Jensen.

Han tog fronten i løbet med Mathilde Trjøjborg, men pludselig sad staldkammeraten Nodobydbeatsthebeat med Johnny Takter ved siden af førerparret. Og den svenske sulkyartist pressede på.

- Jeg fik ikke talt med ham efter løbet, men han måtte have tænkt, at jeg aldrig kunne finde på at indlade mig på en spidskamp mod Nobodybeatsthebeat fra min egen stald. Der blev det en ulempe, for Mathilde Trøjborg var jo ude i debut, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

- Men selv om Johnny Takter var kløgtig, så var Åke Svanstedt endnu mere en snu ræv. Han satte sig nemlig de to Jensen- heste og vandt løbet.

- Åke han var dygtig til at læse løbet. Ham tager vi bare ikke røven på, siger Flemming Jensen.

Åke Svanstedt vandt syv sejre på Axevalla-banen. (Foto: Kanal 75) Trav Vandt syv sejre samme aften

Trods den manglende sejr var travtræneren fra Hjallerup tilfreds med begge sine hopper.

- Mathilde Trøjborg behøver nogle løb for at komme i gang. Det kom ikke bag på os. Hendes stil var fin, og alt er som det skal være. Jeg regner med, at hun starter i Hoppeeliten på Åby-banen til Olympiatravets finale lørdag 21. april, siger den 52-årige travtræner.

- Meget tyder på, at Nobodybeatsthebeat er blevet stærkere. Hun gik måske noget af det bedste, som hun nogensinde har gået. Det har Johnny Takter meget af æren for. Han kører også bedre end mig.

- Han skal måske blive ved med at køre hende?

- Ejeren Peter Rudbeck ved godt, at jeg kører Mathilde Trøjborg, hvis de to heste skal møde hinanden. Vi har besluttet, at det helst skal være Birger Jørgensen eller Johnny Takter, der skal køre Nobodybeatsthebeat, og jeg håber, at vi kan holde os til de to

- Jeg overvejer også at starte Nobodybeatsthebeat i samme løb som Mathilde Trøjborg. Jeg føler, at hun kan være med, og så skal hun have chancen, siger Flemming Jensen.

Ekstra Bladets Travside - nu også på mobilen: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer