Kampvognen vandt sæsondebut

V5 Nordic: Local Conch satte sig hurtigt på legen og var aldrig i fare for at blive spærret inde i feltet

AALBORG (ekstrabladet.dk): Årets travhest 2011 Local Conch fik den bedst tænkelige start på sæsonen 2012.

På hjemmebanen i Aalborg vandt den sæsondebuten. På forhånd var det store spørgsmål, om konkurrenterne fik held med at lukke Flemming Jensen stjernetraver inde i feltet. Det lykkedes aldrig.

Allerede efter få meters kørsel satte Femming Jensen sig i andet spor, og inden der var kørt 400 meter, var kampvognen i front.

- Jeg skulle enten vælge at køre med fra start eller tage op. Jeg synes, at 40 meters forspring til de andre, ville være lige hårdt nok i sæsondebuten, så derfor kørte jeg fremad.

- Hesten har lært teknikken mere og mere, og derfor er den blevet mere og mere speedig.

- I dag holder han stilen fint, men på de sidste 100 meter, var han ikke som, når han er bedst, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Det blev en dobbeltsejr, da staldkammeraten Totti T Dream tog andenpladsen for Birger Jørgensen.

- Det var jeg næsten mere stolt over end sejren. Den hest er 11 år, og sidste år løb han i gennemsnit 50.000 kroner hjem per start. Det er flot, at han kan gå ud og blive toer i det her selskab. Det er en hest, der ikke gider at være gammel, og det viser han også derhjemme, hvor han og Local Conch springer af sted, når de bliver lukket ud i folden, sagde Flemming Jensen.Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer