Jackpot: Flemmings damer kappes

V65 Axelvalla: Mathilde Trøjborg og Nobodybeasthebeat mødes for første gang siden DM for Hopper

Mathilde Trøjborg sæsondebuterer tirsdag aften. (Foto: Lasse Jespersen)
Mathilde Trøjborg sæsondebuterer tirsdag aften. (Foto: Lasse Jespersen)

De er begge tidligere hoppederbyvindere. De er begge tidligere indehavere af titlen som årets travhest i Danmark, og så er begge damer i træning hos Flemming Jensen i Hjallerup. Tirsdag aften mødes de for første gang, siden nordjyden modtog Nobodybeatsthebeat som kunde i butikken.

Det ser under V65-løbene på den svenske bane Axevalla tirsdag aften. Her er der jackpot med 3,3 millioner kroner i sekserpuljen.

Spil V65 her

Der bliver tale om sæsondebut for Mathilde Trøjborg, der sidste år vandt DM for Hopper. Sidste år kiksede hun, da hun indledte sæsonen i Aalborg.

- Det er derfor, at jeg kører hende. Hun er noget sværere at få i gang. Alt er o.k. med hende, og startsporet er vel ikke det værste, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Local Conch er nummer 44 på den aktuelle Europaranglisten. Den indleder sæsonen i Aalborg. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Nye planer for kampvognen og Mathilde

Dermed har den 51-årige travtræner været ude på lånemarkedet for at finde en kusk til Nobodybeatsthebeat.

Valget faldt på den svenske verdensstjerne Johnny Takter, der har vundet tre af de sidste fire danske travderbyer.

- Det valg faldt meget naturligt - vi bruger ham meget på vores andre heste, og det skete i samråd med ejeren Peter Rudbeck.

- Allerede da Johnnys far, Bo, kørte, synes jeg, han var en meget dygtig træner og kusk. Johnny har flere gange vist, hvor dygtig en kusk han selv er, han kan noget, som ikke ret mange kuske kan - heller ikke jeg, siger Flemming Jensen, der tilføjer, at alt er o.k. med Nobodybeatsthebeat.

Ekstra Bladets Travside - nu også på mobilen: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer