Ingen ramte de seks rigtige i Aarhus

V65 Aarhus: Overraskelsen Line Sensei i Gulddvisionen sørgede for, at de danske travspillere får noget ekstra at spille efter på søndag

Jeppe Juel og Inzaghi traskede i stalden efter andenpaldsen. (Foto: Anders Brohus)
Jeppe Juel og Inzaghi traskede i stalden efter andenpaldsen. (Foto: Anders Brohus)

AARHUS (ekstrabladet.dk): Der var på forhånd tale om et opgør mellem tre favoritter, men da Gulddivisionsløbet søndag eftermiddag på væddeløbsbanen i Aarhus blev kørt, så udviklede det sig til et taktisk opgør.

Dermed blev der plads til overraskelsen Line Sensei, der spurtede fra alle favoritterne i opløbet.

Vandt meget let sjette sejr i træk

Jeppe Juel kørte Inzaghi til front, og da det lykkedes at få den værste konkurrent Korvet Klintholm spærret inde, så tog nordjyden alt tempoet ud af feltet. Der blev kun kørt 1.17 på de første 1000 meter.

Dermed blev det et spurtopgør, og Thomas Bonde havde lunet Line Sensei bagerst i feltet med masser af kræfter i behold.

Hun gik først i mål i tiden 1.16,1/1800 meter autostart. Inzaghi og Jeppe Juel tog andenpladsen, mens Nobodybeatsthebeat blev treer. Vinderodds på Line Sensei var 20,07.

- Det blev helt perfekt for os. Jeg ville ikke være med i spidskampen. Det var fint, at Jeppe tog tempoet ud af løbet, for jeg ved, at Line yder alt hver gang, og at hun har en god afslutning. Hun er som at køre en bil, sagde Thomas Bonde efter løbet.

Han har kun kørt hesten to gange - begge gange er det blevet tl sejr.

- Ja. Det er sent, at de har fundet den rigtige kusk til hende, sagde vinderkusken om samarbejdet med den ni-årige travhoppe.

Ekstra Bladets Travside - nu også på mobilen - ekstrabladet.dk/trav