Hjemmetræner har overraskelsen klar

V65: Ken Ecce har flere vinderchancer i søndagens løb på Charlottenlund Travbane

Ken Ecce er travtræner i Charlottenlund. (Foto: Anders Brohus)
Ken Ecce er travtræner i Charlottenlund. (Foto: Anders Brohus)

Det gælder første travsøndag på Charlottenlund Travbane i år. Et arrangement, der bliver spændende at følge - specielt set i lyset af, at flytningen af den faste løbsdag til onsdag kostede den daværende bestyrelsen livet.

Nu er der første gang siden en almindelig løbsdag. Mange kritikkere var ude med riven, fordi de havde svært ved at komme til trav onsdag eftermiddag. Nu er muligheden der så for at vise, at der kommer flere om søndagen.

En af dem, der ikke skal langt for at være med, er hjemmebanens Ken Ecce. Han har tre heste, som er emner for spillerne i V65-spillet.

Spil med i V65

Komet Hill Steet (12 i V65-1) har gået godt, og han er hårdt inde her, men jeg ser ham dog som en lille pladschance, siger træneren Ken Ecce til Ekstra Bladet.

Princess Salløw (10 i V65-2) har vist gryende form og har vundet med vattet i behold ved begge sejre. Jeg ser startsporet som en lille fordel, da hun er meget speedy og hun har vinderchance her

TV: Se optagelse af omstridt travepisoide

Pablo Carat (1 i V65-3) er hurtig fra start og burde være med fremme. Han skuffede lidt sidst, men det, tror jeg, skyldes, han var lidt overpeppet inden starten, og det brugte han lidt kræfter på. Han er i topform, siger den 48-årige travkusk til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets Travside - nu også på mobilen: ekstrabladet.dk/trav