Attentat mod førstepladsen

V65 Søndag: Rene Kjær vil tilbageerobre førstepladsen i V65 Ligaen

Rene Kjær er på andenpladsen i Ekstra Bladets V65 Kuskeliga. (Foto: Lasse Jespersen)
Rene Kjær er på andenpladsen i Ekstra Bladets V65 Kuskeliga. (Foto: Lasse Jespersen)

Det er Aalborg-kusken Kent Friborg, der har lagt sig i spidsen for Ekstra Bladets V65 Kuskeliga. Men den plads er kun til låns. Odense-kusken Rene Kjær har fire store vinderchancer, når Charlottenlund Travbane søndag er vært for denne uges seks V65-løb.

– Jeg satser hårdt på at være nummer et efter søndag. Især er Ozzy Rex og Lars Palema store vinderchance. Det er svært at vælge mellem dem, siger Rene Kjær.

– Ozzy Rex (9 i V65-2) sidder altså lige om hjørnet. Den har desværre selv en idé om, at den skal være lidt uinspireret, men nu giver vi den et andet hovedlag på og åbner lidt op for dens udsyn. Det er feltets bedste hest, og den bør vinde løbet, siger Rene Kjær til Ekstra Bladet.

– Lars Palema (3 i V65-4) er også en god vinderchance. Den møder lidt blidere modstand end normalt. Hesten er hurtig fra start, og jeg vil til spids. Der vil jeg så sidde, så længe, der er benzin på slagen.

– Hesten er så godt gående, at favoritten Nanok Djuhm (6) skal være rigtig, rigtig god for at slå den, siger Rene Kjær.

Tre andre chancer
Han har yderligere tre køreture i løbene, og de kan også vinde.

– Ja. Det risikerer jo at blive en ret sjov dag, jeg har ret så gode chancer, siger den 39-årige travkusk og griner.

– Sam Blågul (9 i V65-3) står godt inde i sit løb. Den har trænet hårdt op til starten. Det eneste er, at den kan ikke vinde, hvis det er en hård bane. Så er der ikke noget at gøre.

– Othello Lavec (10 i V65-5) kommer også til at gøre op om sejren. Den tåler at gå det sidste stykke vej i sporene, så startsporet er ingen ulempe.

– Coola Superba (5 i V65-6) er i god form, men den tror ikke rigtig på sig selv. Nu ændrer vi fuldstændig udstyr, og så vil jeg gøre alt for, at vi får spidsen. Så skal den bare gå derudad, siger Rene Kjær.

Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav