Vi er ikke favoritter

V5 Nordic: Flemming Jensen frasiger sig favoritrollen med Power To Elegance i finalen onsdag

Flemming Jensen er tippet som favorit i V5-finalen, når det fælles nordiske spil onsdag gæster væddeløbsbanen Royal Canin Arnea i Odense.

Han kører Power To Elegance, men umiddelbart er det ikke nordjydens største vinderchance onsdag.

- Jeg tror, at en hest som Kingly Skovly har større chance for at vinde sit løb, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Lav din lynkupon her og spil med i V5 Nordic. Spilstop onsdag kl. 16.05

Selv om han plejer at tage godt for sig af præmiekronerne, når han besøger travløbene, så er det umiddelbart ikke vinderhestene, som han tager med fra Hjallerup.

- Omega Flex (7 i V5-3) er ikke så god som resultaterne viser. Den træner fint, men jeg tror ikke, at den er mellem de tre bedste, for der er mange gode heste i løbet.

- Kingly Skovly (7 i V5-4) har gjort det godt. Den virker fin, og 2640 meter er dens favoritdistance. Den kan være blandt de tre første. Hesten har været lidt usikker, men den virker som om, at den har glemt det på det seneste.

- Power To Elegance (6 i V5-5) virker fin. Den er ude på favoritdistancen, og jeg tror, at den er blandt de tre-fire første. Jeg undrer mig lidt over, at den er favorit, for den har ikke startet siden december, siger Flemming Jensen.

SE EKSPERTKUSKENES V5-FORSLAG I EKSTRA BLADET ONSDAG

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer