Kavaleriet er klar til april

Staldnyt: Mathilde Trøjborg får sæsondebut i april - Local Conch er klar til løb lidt før

Local Conch og Flemming Jensen. (Foto: Kanal 75)
Local Conch og Flemming Jensen. (Foto: Kanal 75)

De seneste to år er Årets Travhest kommet fra Flemming Jensens træningskvarter. De to heste er lige nu ved at forberede sig til den kommende sæson.

Mathilde Trøjborg blev årets traver i 2010.

- Hun er i gang med opladningen og træner uden problemer. Planen er stadig sæsondebut i april måned, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Local Conch fik titlen sidste år og skal forsvare sejre i Megaman Cup og Sweden Cup i maj.

- Local Conch er lidt tidligere fremme end Mathilde, men alt virker fint. Han har fået humøret op og har taget lidt kilo på. Han starter nok omkring 14 dage før Mathilde.

Derbyvindere
Stalden tæller i alt tre tidligere vinder Hoppederbyet. Udover Mathilde Trøjborg har Flemming Jensen også ansvaret for Nobodybeatsthebeat og Odyssee Eastwind.

- Nobodybeatsthebeat tror jeg meget på, men jeg vil gerne have hende lidt skarpere. Vi havde et løb i Århus sidst i denne måned i kikkerten, men det er jeg ikke så sikker på, at vi når at få hende klar til den opgave. Jeg tror, hun får en bedre sæson i år end i sidste sæson.

Odyssee Eastwind er også en hest, vi tror meget på i år. Hun har jo ikke tjent så meget som Nobodybeatsthebeat. Odyssee skuffede mig sidst, men er efterfølgende blevet behandlet i et forben. Hun har ellers aldrig være behandlet, nu træner hun bare på igen, siger Flemming Jensen.

Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer