Hesten var ved at springe ud af selen

V5 Nordic: Monsun var eneste storfavorit, der holdt sit løfte over for V5-spillerne

Max Nielsen stod for den største overraskelse i V5-spillet, da han vandt med Je m'Appelle Belle. (Foto: Lasse Jespersen)
Max Nielsen stod for den største overraskelse i V5-spillet, da han vandt med Je m'Appelle Belle. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): Travhesten Monsun sørgede for, at V5-spillet på Charlottenlund Travbane ikke blev helt umuligt at løse for spillerne.

Udbetalingen på 54.395 kroner i V5-spillet blev grundlagt på tre store overraskelser i de mellemste afdelinger.

Jens Simoni vandt med Okruzek Simoni til vinderodds 13,83. Der var odds 14,04 til dem, der forudså, at Roy og Rene Jonassen ville vinde V5-3, og endelig blev der renset ud inden Golden Cup-løbet, da Max Nielsen vandt med Je m'Appelle Belle. Det gav 31,5 gange igen i vinderspillet.

Kører gerne Monsun igen
Inden sidste afdeling stod V5-værdien på 47.548 kroner.

Se også: Ekspertkuskene tror på sig selv

Her blev det så favoritsejr til Monsun, der hurtigt overtog fronten fra Mingus T. Gæstekusken Nicolaj Andersen satte tempoet ned, og så var der rigeligt af kræfter til opløbet, hvor Birger Jørgensen trak Mingus T ud til angreb. Joss Q C blev tredje.

- Det er en rigtig fin hest. Vi fik jo lov til at stjæle den første omgang (køre i lavt tempo, red.), og han var lige ved at springe ud af selen, da Flemming Larsen begyndte at drive på sin hest.

- Jeg kører meget gerne Monsun en anden gang. Det er ikke farligt at køre sådan en hest, sagde Nicolaj Andersen til Ekstra Bladet efter løbet.

Ekstra Bladets Travnyheder er på ekstrabladet.dk/trav

1 af 2 Monsun blev kørt af Nicolaj Andersen, fordi hestens normale kusk, Henrik Thomsen, var udelukket fra løbsdeltagelse. (Foto: Lasse Jespersen)
2 af 2 Max Nielsen stod for den største overraskelse i V5-spillet, da han vandt med Je m'Appelle Belle. (Foto: Lasse Jespersen)
0 kommentarer
Vis kommentarer