Fart i Ray-Ban

V65 Skive: Ken Ecce melder sin treårige stjerne i topform

Førerhesten. Tidligere på året vandt Ray-Ban to sejre i Aarhus. Begge gange førte hesten hele vejen. Det er samme taktik, Ken Ecce vil bruge søndag i Skive. (Foto: Martin Timm)
Førerhesten. Tidligere på året vandt Ray-Ban to sejre i Aarhus. Begge gange førte hesten hele vejen. Det er samme taktik, Ken Ecce vil bruge søndag i Skive. (Foto: Martin Timm)

Charlottenlund-træneren Ken Ecce tager søndag til Skive med et eneste mål for øje. Han skal køre først over målstregen i Grand Circle 3-års Championat med Ray-Ban.

Der er 155.000 kroner i førstepræmie i løbet, der er sidste afdeling af V65-spillet. Ken Ecce vil have fat i den check.

Hesten Ray-Ban har ellers ikke haft det bedste efterår.

Det gik meget bedre i forsommeren, da det blandt andet blev til to flotte sejre i Aarhus.

– Han er bedre, end han har været længe, og han er måske lidt bedre, end da han vandt i Aarhus. Sådan virker han i hvert fald i træningen.

– Du har et godt startspor. Vil du til spidsen med det samme?

– Ja. Det er taktikken. Jeg vil køre til hele vejen.

Den helt store stjerne blandt de treårige danskfødte heste er Rusty Dust. Den holder nu vinterferie, og det får selvfølgelig Ken Ecces vinderambitioner til at gro.

– Ja. Det er dejligt, at den ikke er med. Jeg føler måske, at den værste modstander er Robin Laser (9), og den har et langt værre startspor end os,

– Så du tror på en god vinderchance?

– Ja. Det GØR jeg.

– Har du noget overraskende klar?

– Ja. Jeg vil køre Ray-Ban med vatudtræk i ørene. Det bliver første gang, at jeg prøver det i et løb. Jeg har prøvet det i træningen, og der fik jeg positiv besked fra ham, da jeg trak vattet ud af ørene på ham.

– Så Ray-Ban kan nu også eksplodere i opløbet?

– Ja. Det skal jeg da lige love for, at den kan.Ekstra Bladets Travredaktion er på plads i Skive. Se med på ekstrabladet.dk/trav