Helt overlegen vinder af Kriterium

V65 Charlottenlund: Rusty Dust vandt Dansk Trav Kriterium på helt overbevisende vis

Rusty Dust vandt overlegent Dansk Trav Kriterium. Thomas Uhrberg sad igen i sulkyen. (Foto: Lasse Jespersen)
Rusty Dust vandt overlegent Dansk Trav Kriterium. Thomas Uhrberg sad igen i sulkyen. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): Rusty Dust var kæmpe favorit i Dansk Trav Kriterium, og den indfriede alle forventninger ved at vinde en overlegen sejr i Danmarks største treårsløb.

Thomas Uhrberg overtog fronten med sin storfavorit allerede med udgangen af første sving, og der blev han. Rusty Dust fik besked om at trav alene i mål og øgede gennem opløbet sin føring.

- Det er nok den bedste 3-årige hest, som jeg har kørt. Den har udviklet sig til at blive en fantastisk hest. Der er meget gemt i den endnu. Jeg tror, at han bliver endnu bedre, sagde Thomas Uhrberg efter sejren.

Træner Tomas Malmqvist oplevede en fantastisk eftermiddag på Charlottenlund Travbane. Han vandt nemlig også Hoppe Kriterium med Ragna Opal. I alt blev der i de to løb kørt 530.000 kroner ind til stalden.Der var kamp om andenpladsen. Den tog Robin Laser og Birger Jørgensen foran Ravenna og Thomas Fischer.Her kan du købe en andel i Ekstra Bladets nye travstald, der satser på at være i derbyet 2014

Vindertiden for Rusty Dust blev 1.15,6/2500 meter autostart. Hesten har nu vundet både Opdrætningsløbet som toårs og Dansk Trav Kriterium.

Ekstra Bladet følger Kriterium-dagen på Charlottenlund Travbane: ekstrabladet.dk/trav