Mestermøde i Gulddivisionen

V65 Aalborg: Der er samlet et superfelt i løbet for den allerbedste klasse

Navy Seal trænes af Bo Westergaard. I dag er det dog Jeppe Juel, der kører hesten i løbet for den bedste danske klasse. (Foto: Lasse Jespersen)
Navy Seal trænes af Bo Westergaard. I dag er det dog Jeppe Juel, der kører hesten i løbet for den bedste danske klasse. (Foto: Lasse Jespersen)

EM-deltagere Classic Grand Cru – Danmarksmesteren Magic Sisa – amerikanerstjernen Navy Seal. Derbyvinderen Okay Bee.Selv om der kun er otte deltagere i Gulddivisionsløbet på Aalborg Store Pris-dagen, så er det rigtig gode heste, der traver frem bag startvognen og slippes af sted på de 1600 meter.

Spil med i V65Classic Grand Cru, der matcher Europas bedste heste, bliver favorit.- Det er et jævnt felt, og han er en af de heste, der kan vinde. Min hest er bedst, hvis jeg ikke kører med fra start, siger Steen Juul.Jeppe Juel kører Navy Seal, og de to passer godt sammen.- Navy Seal har gået fantastisk. Det er en af de fineste heste, som jeg har kørt, og det er altid en vinderchance. Vi skal lukrere lidt på de andre gode heste i løbet, og så skal en stærk finish give os sejren, siger Jeppe Juel.

Få travnyheder på facebook. Tilmeld dig Ekstra Bladet Travs facebook-sideDet er Bo Westergaard, der træner Navy Seal. Han kører selv I’m Simonis Molar.- Den var lidt understandard sidst, og det er ikke mere end en outsider her. Navy Seal er vores bedste chance i løbet. Den lukkede sig i halsen i sidste start på Charlottenlund, siger træneren.

Ekstra Bladet re på plads til Aalborg Store Pris-dagen: Følg med på ekstrabladet.dk/trav